Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem jó apámnak semmi...

Miért nem jó apámnak semmi amit csinálok?

Figyelt kérdés

Akármit akartam tanulni mindig nekem esett, hogy ez meg ez akarsz lenni, ez nem neked való, azzal nem tudsz elhelhelyezkedni, erre úgysem vagy képes stb.

Nemsokára megyek ki hajóra dolgozni, a kezdő fizetésem fél millió Ft lesz, erre is azt mondja, hogy nehogy úgy képzeljem, hogy ez jó pénz. Az jó lenne ha gyárban keresnék 60.000 Ft-ot? Miért nem jó neki semmi amit csinálok? Miért húz le mindig?

2015. júl. 1. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:
49%

Rossz kérdéseket teszel fel.

Íme pár sokkal jobb.:

Miért érdekel engem idióta ember mit pofázik?

Ha nekem tökéletes valami miért zavar ha egy ember aki nem én vagyok beleugat?

Gondolom érted lényeget.

Nem számít kid csak amit mond. ha seghgfej, lehet egy turista vagy az ikertesód is.

2015. júl. 1. 13:42
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Apád nagyon frusztrált, és szerintem irigy is. Ne foglalkozz vele.
2015. júl. 1. 14:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hoy irigy lenne, mert ő vállalkozó és elég jól megy neki.
2015. júl. 1. 14:12
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
Akkor viszont egoista és lenéző. Bocsi.
2015. júl. 1. 14:15
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Sok ilyen szülő van, ne vedd a lelkedre, ezek ébresztik fel a gyerekben a bizonyítási vágyat, de ne akarj mindenáron neki bizonyítani, ne foglalkozz azzal, amiket mond.
2015. júl. 1. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:
91%

Azért, mert tökéletesíteni akar, de ne foglalkozz vele, mert elrontja az életed.

A saját utadat járod, nem az övét, vésd az eszedbe: ne másért apádért dolgozz, tanulj, hanem magadért! Önmagadra számíthatsz, önmagaddal leszel végig az életedben és önmagadat kell elsősorban eltartani.

2015. júl. 1. 15:03
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Édesapád valószínűleg reálisabban látja a helyzetet. Tegyük fel, hogy apád fia retardált, visszamaradott gnóm. Szerencsétlen. Óvni-védeni fogja, hiszen ez a dolga.

Próbálj megértőbb lenni Édesapáddal kapcsolatban!

2015. júl. 1. 15:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Kit érdekel mit gondol. Azt csináld, amit te akarsz legyen az a hajósi munka vagy a gyári munka vagy egyéb. Tök mindegy ki mit gondol, ha olyat dolgozol amit utálsz akkor nincs semmi értelme. Rám is sok mindent akartak erőltetni, de nem hagytam magam, volt sok sértődés, de hát kit érdekel.
2015. júl. 1. 18:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt csináld amit szeretsz, hiába van pénzed ha utálod a munkád és egy elkeseredett ember vagy.. Szerintem, apádnak magával van baja!!
2015. júl. 2. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!