Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gáz ha otthagyom a nyári munkát?

Gáz ha otthagyom a nyári munkát?

Figyelt kérdés

a szüleim és a barátom tartanak el, fizetik a kiadásaimat, ők szakmunkások. én egyetemre megyek szeptembertől, 18 vagyok.

most nyáron egy gyárba mentem el, de nem bírom , hulla fáradtan jövök haza és napközben is úgy érzem sose telik le a műszak. monoton,hangos,meleg,párás,piszkos,gyorsan kell csinálni.

szóval a hátam közepére sem kívánom, de az is rossz érzés, hogy ők fizetnek nekem mindent. a szüleim a lakhatást, iskolás dolgokat. a barátom meg ha megyünk valahova mindig ő fizet, néha meglep táskával vagy ruhákkal stb.

ezért is vállaltam a munkát, hogy kicsit magamnak is tudjam fizetni. de tényleg ki vagyok tőle. ti csalódnátok a helyükben? nem kérték,hogy dolgozzak de úgy érzem ha most abba hagyom azzal magam járatom le, hogy 2-3 hónapot nem tudok dolgozni, míg ők 12-t dolgoznak egy évben.

más munka sajnos nincsen .óránként 441 forintot kapok.még ha kicsit többet kapnék lehet jobban bírnám, de úgy érzem, hogy a semmiért kidolgozom magam.főleg,hogy nyelvvizsgáim vannak, +90%-os érettségiket írtam,tudom, hogy ennél sokkal jobb helyet érdemelnék,de nincs más.

június közepe óta vagyok itt, heti 4-5 alkalommal.

most ne értsetek félre, nem verem itt magam, hogy én milyen okos vagyok. csak rossz érzés, hogy a kevésbé eredményes ismerőseim meg irodában ülnek, meg szórólapokat osztogatnak.

feladjam?

2015. júl. 27. 17:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Ha hirtelen nincs más meló, akkor amíg bírod csináld. Te is büszke leszel magadra a végén meg a családod/barátod is. Persze nem könnyű. Én is most teszek félre és folytatom az egyetemet ősztől. Én is nem hülye fejjel "megáldva" sokszor napi 10-14 órában gürcölök, mosogatom a retkes nehéz edényeket stb.. elég szar meló, de fizet és nincs jelenleg más.

Nekem jó érzést ad az, hogy igyekszem magamnak megkeresni a pénzt, hiszem anyukám sem jó dolgában dolgozik napi 12-14 órákat. Utálom én is a munkát, de arra gondolok, hogy már csak 4 hetet kell kibírnom.

Olyan gyomorgörccsel megyek be minden nap, hogy na vajon ma miért ordít a főnök....

És valóban ösztönöz még jobban arra, hogy szeptembertől még jobban oda tegyem magam az egyetemen, mert ezt én nem fogok egész életemben csinálni :D

Kitartást neked és a sorstársaknak is.

2015. júl. 28. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!