A mai gyerekekre ránézve gondolják úgy egyre többen, hogy inkább állatokat tartanak?
A "gyerekek" azok más gyerekei. OLyan rondák, ostobák és kiállhatatlanok, mint a szüleik.
Na, de az ÉN gyerekem, az gyönyörű, okos, értelmes. Ha ránézek, magamat meg az apját, meg az együtt töltött éveket látom és az elkövetkezőkre gondolok.
A gyerek örökre van.
A kutyus, a cicus, sajnos előbb-utóbb ránkhal, és akkor csak a szomorúság marad utánuk.
Az a legteljesebb önzés, ha az embernek gyereke, gyerekei vannak.
Nem gondolom, hogy a kérdezőnek igaza van. Ha mondanak is emberek hasonlót, csak poénnak mondják, nem hiszem az a valódi ok. De nehéz őszintének lenni.
ki nem allhatom a gyerekeket. voltam terhes, gond nelkul elvetettem sose bantam meg, ha ujbol terhes lennek (de nem leszek) akkor is elvetetnem .
az allatokat imadom van is ket cicam es egy kutyam.
És miben mások a MAI gyerekek, mint régen voltak a gyerekek?
Nem értem.
Más kategória a gyerek meg az állat.
A gyerek túl kell hogy éljen bennünket, az állatoknál el kell készülni arra, hogy elveszítjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!