Miért gondolják egyes elvált férfival összejövő nők azt hogy beleszólhatnak ezekbe a dolgokba?
Én értem a kérdést.
Valóban gusztustalan dolog, de valahol legbelül szerintem ez ösztön. Mindenki a sajátját teszi előbbre és neki akar minél többet és egy számára kívülálló gyerekre sajnálja a közös pénzt. Valahol érthető, de mégiscsak egy olyasvalaki látja kárát aki a legkevésbé tehet az egészről. Ezt kevesen fogják föl.
Nem is az a baj, hogy össze-vissza beszél hanem, hogy olyan ordenáré stílusa van, hogy kinyílik tőle a bicska a zsebemben.
Mintha mit tehetnénk róla, hogy nem bír kommunikálni a kedves apukával... Bár ha ilyen a megfogalmazás akkor nem is csodálkozom, ha nem megy át az üzenet....
Az uj feleseg dolga IS. Miutan hazasok, vagyonkozosseg van. Ez azt jelenti, hogy jogilag nincs apuci penze, meg anyuci penze, a par penze van, igy mokas lenne, ha nem szolhatna bele. Az uj gyerek pedig a torveny szerint nem kerulhet hatranyosabb helyzetbe, mint a mar meglevo, igy meg az is lehet, hogy a tartasdijat is lecsokkentik.
Amugy meg apuci nyilvan nem hulye: ha neki igy nem tetszene, akkor mar nem lenne felesege. A gyereknek meg kell ertenie, hogy ez van. ENnyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!