Miért gondolják egyes elvált férfival összejövő nők azt hogy beleszólhatnak ezekbe a dolgokba?
igen, de a kérdésben először is tisztázni kell, hogy hány felnőtt van, hány gyerek van, ki kinek a fia-borja.
mert itt először volt egy fiú, aztán lett belőle lány, akinek nincsen kabátja, meg mit tudom én, és valaki szemétkedik.
hát figyelj, te egy látnok vagy, hogyha ezt elsőre így megértetted.
a kettővel ezelőtti magyarázat alapján már én is természetesen, de a szöveg még a kérdezőt sem pozicionálja, hát még hogy hogy kerül a képbe a kislány.
Kérdező!!!
Ez az egész zavaros, próbáld kérlek még egyszer megfogalmazni,hogy most ki kivel van.
Ez az a téma, ami erősen szubjektív minden oldalról. Én kívülállóként tapasztaltam ilyet, a volt legjobb barátnőmmel kapcsolatban.
Minden kis baromsággal furta az apját, ez kell neki, az kell neki, természetesen az olcsó ruha nem jó, csak a rohadt drága márkás cucc... a régi "teló" már nem oké, jujj, leejtette az újat, berepedt a kijelző, szaladt megint apucihoz... és így tovább.
Lehet hogy itt kisiskolásról van szó (bár az is kérdéses mennyi idős), ezt ugyanúgy el tudják játszani bármelyik korosztályban.
Mivel a csúnya gonosz "új nő" a gyereket piszkálja, valószínűleg ő követelőzik.
Kedves kérdező, lehet a gyermek szorul egy kis nevelésre, és nem a "gonosz némber".
Az ilyenekből lesznek az agyonkényeztetett, elviselhetetlen hisztérikák. Nem véletlenül beszélek volt barátnőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!