Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gondolják egyes elvált...

Miért gondolják egyes elvált férfival összejövő nők azt hogy beleszólhatnak ezekbe a dolgokba?

Figyelt kérdés
Van egy elvált férfi megismerkedett egy nővel akinek van egy fia. Most terveznek közös gyereket. Miből gondolja ez az új nő azt hogy beleszólhat abba hogy mennyi pénzt ad a gyereknek. Természetesen hasznos dolgokról van szó vesz a gyereknek őszi, téli ruházatot még mindent ami egy kisiskolás gyereknek kell nem az anyának veszi hanem a gyereknek meg fizeti a gyerektartást. Bezzeg az ő gyerekének mindent megvetetne. Ha a gyerek náluk van hétvégén nem tetszik neki, pedig a gyerek nem árt neki jó magaviseletű kislány. Persze az apa előtt meghunyászkodik. Hogy ébressze rá a gyerek hogy ez a nő szemétkedik vele a háta mögött és sajnálja a pénzt amit az apja rákölt a gyerekre?
2014. szept. 9. 17:56
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

30-as voltam, hozzátenném, itt is hasonló a felállás, az új asszonynak van egy lánya is, az előző házasságából.

Természetesen minden szemét, ha a saját lányára mer költeni, de ha kinyitja a száját, miért kell az átlag fizetésből átlag feletti cuccokat venni a kiskirálylánynak, egyenesen ő a sárkány.

2014. szept. 9. 21:04
 32/36 anonim ***** válasza:
84%

Már elvesztettem a fonalat és nem tudom ki kicsoda. De a stílusod kérdező bicskanyitogató, nem csodálom, hogy lecseréltek:)

Szerintem exed futva menekült tőled...

2014. szept. 9. 21:05
 33/36 anonim ***** válasza:
87%
És nem is igen akadt a helyére más jelentkező.
2014. szept. 9. 21:56
 34/36 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy most a többség szerint az új feleségnek van igaza, és hogy az új asszonyka igenis beleszólhat, hogy apuci mennyit költ a gyerekére.

Amikor pár hónapja viszont én tettem fel egy kérdést, hogy havi 150ezer gyerektartás nem sok-e a férjem egy szem lánya után, akkor bezzeg én lettem lehurrogva, hogy milyen bunkó és szívetelen vagyok, meg hogy miért sajnálom a gyerektől a pénzt.

Most akkor hogy is van ez? Valahogy az az érzésem, hogy tökmindegy, mi a kérdés, ezen az oldalon a kérdezőnek sosem lehet igaza.

2014. szept. 10. 10:29
 35/36 anonim ***** válasza:
szerintem te vagy a volt feleség...
2014. szept. 10. 11:20
 36/36 anonim ***** válasza:
34-eske, áruld már el mágis mennyi pénz az amiből 150eFt-ot le lehet vonni? Aztán bőgjél, hogy nem marad neked. Meg különben is, tudtad, hogy van egy utánfutója, nem?
2014. szept. 10. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!