Miért gondolják egyes elvált férfival összejövő nők azt hogy beleszólhatnak ezekbe a dolgokba?
30-as voltam, hozzátenném, itt is hasonló a felállás, az új asszonynak van egy lánya is, az előző házasságából.
Természetesen minden szemét, ha a saját lányára mer költeni, de ha kinyitja a száját, miért kell az átlag fizetésből átlag feletti cuccokat venni a kiskirálylánynak, egyenesen ő a sárkány.
Már elvesztettem a fonalat és nem tudom ki kicsoda. De a stílusod kérdező bicskanyitogató, nem csodálom, hogy lecseréltek:)
Szerintem exed futva menekült tőled...
Érdekes, hogy most a többség szerint az új feleségnek van igaza, és hogy az új asszonyka igenis beleszólhat, hogy apuci mennyit költ a gyerekére.
Amikor pár hónapja viszont én tettem fel egy kérdést, hogy havi 150ezer gyerektartás nem sok-e a férjem egy szem lánya után, akkor bezzeg én lettem lehurrogva, hogy milyen bunkó és szívetelen vagyok, meg hogy miért sajnálom a gyerektől a pénzt.
Most akkor hogy is van ez? Valahogy az az érzésem, hogy tökmindegy, mi a kérdés, ezen az oldalon a kérdezőnek sosem lehet igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!