Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tudnátok tanácsot adni az...

Tudnátok tanácsot adni az alábbi problémámra?

Figyelt kérdés

4 éves kisfiam édesanyjával már fél éve szétváltunk,azóta is egyedül élek,képtelen vagyok új kapcsolatot kialakítani.

A fiammal bármikor együtt lehetek,de nagyon beárnyékolja a kapcsolatunkat a volt párom hiánya.

Tegnap pl. egész nap strandon voltunk,amit a gyerek élvezett is nagyon,én viszont sokszor mélypontra kerültem a sok család láttán.

Az energiámat is nagyon elszívta az egész napos felügyelet,plusz minden ami egy ilyen kisgyerekkel összefügg,irtózatos nehézségek árán tudtam átvészelni a napot.

Sajnos a birkatürelmem is már a múlté,nehezen tudom kezelni ha éppen a gyerek is az akaratos hangulatában van.

Nagyon sok ez így,én magam se vagyok lelkileg jól,mondhatni depressziós vagyok azóta és talán túl sokat meg is engedek néha a gyereknek,persze ezt ő ki is használja.

Mondjátok meg,hogy tudjak újra teljes értékű apa lenni?

2015. júl. 24. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Tök jó, hogy az igazság "női válasznak" számít.
2015. júl. 24. 15:15
 12/14 anonim ***** válasza:
1-es vagyok és férfi, aki egyedül neveli a gyerekét. Köszi a lepontozást, ezekszerint elnőiesedtem, pedig csak segíteni próbáltam. :) kérdező hány éves vagy?
2015. júl. 24. 15:33
 13/14 A kérdező kommentje:

41 éves vagyok.

A fiam az anyukájával él,szinte bármikor mehetek érte,abszolút nem korlátozza a láthatást.

Havi 4-5 alkalommal nálam is alszik,attól függően mennyi szabadnapom van és nekik van e programjuk.

A legnagyobb baj,hogy nem tudok ellazulni szinte egy órára se,fáj hogy széthullott a családunk és a gyereknek már ilyen kicsin át kellett ezt élnie.

2015. júl. 24. 16:10
 14/14 anonim ***** válasza:

Hány éves a gyerek és a feleséged?

És a régi-új fiú?

2015. júl. 24. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!