Szeretném megismerni az édesapámat. Tanácsot valaki? :c
Figyelt kérdés
Nyilvánosan nem szeretném megosztani a nevemet, sem az övét.
Tudom a nevét, egy kb 15 éve aktuális lakcímet (lehet, elköltözött), a születési dátumát. Én 16 éves leszek augusztus negyedikén , egyéves koromban hagyta el anyu az édesapámat, azóta nem keresett. Az adatait gyermekelhelyezési lapról tudom. Telefonkönyvekben kerestem, de semmit sem találtam.
2015. júl. 5. 00:02
1/8 anonim válasza:
Szia! Amennyiben nem titkosította, a lakcímnyilvántartóból lekérheted, vagyis egy nagykorú, lehet neked nem adják ki. Addig is elmehetsz az utlosó ismert címére, hátha ott tud valaki felvilágosítást adni róla(szomszédok, stb)Sok sikert kívánok!
2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 300 kilóméterre van az a lakcím, egyedül pedig biztos nem engedne anyu, de szerintem baráttal sem. Anyunak még nem említettem ezt a tervet, nem is merem (néha felhozza, akkor is azt hajta: ha meg akarna ismerni, már megtette volna. De arra nem gondolt, én hogy állok az egészhez... )
2015. júl. 5. 00:18
4/8 anonim válasza:
Igaza van anyudnak.Nem volt rád kiváncsi apád,Tudod kifogás lehet 100,de ha akart volna nem telik el 15év.Anyáddal váltak el,de ő tőled is.Tudom mit érzel,ezt a cipőt én hordtam.Soha nem mentem el hozzá,nincs lelki ismeret furdalásom.Nekem az volt a büntetésem,nem volt apám,neki meg az sosem mentem el hozzá.Mit mondtam volna neki vagy ő nekem?2 idegen ember,akiknek nem voltak közös emlékei élményei.Amikor megöregedett lepusztult,egyből tudta vagyok valahol.Mig fiatal volt nyugodtan felfordulhattam volna tőle,sosem volt rám kiváncsi.Nos úgy halt meg,én sem...
5/8 anonim válasza:
MEgkeresheted, de készülj fel egy iszonyat nagy csalódásra.
15 évig nem véletlenül nem keresett, a háta közepére nem kívánt. Valószínű ezért is mentek szét - vagy anyud "védekezett", esetleg más az apád, de ez csak feltételezés.
Én lazán elküldenélek a fenébe, ha megjelennél, egy vadidegennel mit jópofizzak? Jó, genetikailag a gyereke vagy, de amúgy nem.
6/8 anonim válasza:
Tégy úgy, ahogy 1-es írta. A savanyúmárikra meg tegyél magasról. A te intelligenciád az egekben van az övékhez képest.
7/8 anonim válasza:
azt én sem értem, ha eldobnak egy gyereket, akkor felnőve a gyerek miért liheg az illető után..
8/8 A kérdező kommentje:
Igazából csak megismerni szeretném. Tudom, 100%, hogy nagyjából le se fogjuk egymást tojni, de egy próbát megér:)
2015. júl. 19. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!