Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szeretném megismerni az...

Szeretném megismerni az édesapámat. Tanácsot valaki? :c

Figyelt kérdés

Nyilvánosan nem szeretném megosztani a nevemet, sem az övét.

Tudom a nevét, egy kb 15 éve aktuális lakcímet (lehet, elköltözött), a születési dátumát. Én 16 éves leszek augusztus negyedikén , egyéves koromban hagyta el anyu az édesapámat, azóta nem keresett. Az adatait gyermekelhelyezési lapról tudom. Telefonkönyvekben kerestem, de semmit sem találtam.

2015. júl. 5. 00:02
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
Szia! Amennyiben nem titkosította, a lakcímnyilvántartóból lekérheted, vagyis egy nagykorú, lehet neked nem adják ki. Addig is elmehetsz az utlosó ismert címére, hátha ott tud valaki felvilágosítást adni róla(szomszédok, stb)Sok sikert kívánok!
2015. júl. 5. 00:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy 300 kilóméterre van az a lakcím, egyedül pedig biztos nem engedne anyu, de szerintem baráttal sem. Anyunak még nem említettem ezt a tervet, nem is merem (néha felhozza, akkor is azt hajta: ha meg akarna ismerni, már megtette volna. De arra nem gondolt, én hogy állok az egészhez... )
2015. júl. 5. 00:18
 3/8 anonim ***** válasza:
5%
Minek?
2015. júl. 5. 00:41
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
Igaza van anyudnak.Nem volt rád kiváncsi apád,Tudod kifogás lehet 100,de ha akart volna nem telik el 15év.Anyáddal váltak el,de ő tőled is.Tudom mit érzel,ezt a cipőt én hordtam.Soha nem mentem el hozzá,nincs lelki ismeret furdalásom.Nekem az volt a büntetésem,nem volt apám,neki meg az sosem mentem el hozzá.Mit mondtam volna neki vagy ő nekem?2 idegen ember,akiknek nem voltak közös emlékei élményei.Amikor megöregedett lepusztult,egyből tudta vagyok valahol.Mig fiatal volt nyugodtan felfordulhattam volna tőle,sosem volt rám kiváncsi.Nos úgy halt meg,én sem...
2015. júl. 5. 06:30
 5/8 anonim ***** válasza:
11%

MEgkeresheted, de készülj fel egy iszonyat nagy csalódásra.

15 évig nem véletlenül nem keresett, a háta közepére nem kívánt. Valószínű ezért is mentek szét - vagy anyud "védekezett", esetleg más az apád, de ez csak feltételezés.

Én lazán elküldenélek a fenébe, ha megjelennél, egy vadidegennel mit jópofizzak? Jó, genetikailag a gyereke vagy, de amúgy nem.

2015. júl. 5. 08:54
 6/8 anonim ***** válasza:
Tégy úgy, ahogy 1-es írta. A savanyúmárikra meg tegyél magasról. A te intelligenciád az egekben van az övékhez képest.
2015. júl. 5. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:
azt én sem értem, ha eldobnak egy gyereket, akkor felnőve a gyerek miért liheg az illető után..
2015. júl. 5. 23:09
 8/8 A kérdező kommentje:
Igazából csak megismerni szeretném. Tudom, 100%, hogy nagyjából le se fogjuk egymást tojni, de egy próbát megér:)
2015. júl. 19. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!