Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van köztetek olyan, aki soha...

Van köztetek olyan, aki soha nem tudott megbocsájtani a szüleinek?

Figyelt kérdés
Vagy az egyik szülőjének. Akitől már olyan mély sebet kapott, hogy az jóvátehetetlen.

2015. júl. 18. 20:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Van.

Én.

Nem tudok megbocsátani, és most már nem is akarok.

Egyszerűen nem megy, van ami nem megy, mert nem akarat kérdése.

2015. júl. 19. 12:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem hatalmas traumák és elhagyások voltak de szüleimtől egész életemben azt kaptam a mai napig, hogy miért nem vagyok olyan mint x, y gyereke. Közben kb 2-3 éves koromtól kezdve felváltva vertek, amennyire emlékszem nem a konnektorba nyúlás miatt hanem mert kezdett önálló véleményem és akaratom lenni amit nem tudtak elviselni. Manapság meg elvárják hogy unokák körül 95 %-ban ők segíthessenek, miközben érzelmileg teljesen elidegenedtem tőlük. Nagyon erőszakosak is ebben a segíteni akarásban és ha 2-3-4-5x azt mondom, nem, meg sem hallják. Felneveltek, iskoláztak, ruháztak stb de az érzelmi részt egyszerűen nem tudták megadni. Nyomorult gyerekkoruk volt, de ettől én még úgy gondolom millió visszajelzést kaptak az élettől hogyan lehetne jobb a viszonyunk. Ezt a fajta bensőségesség nélküli gyerekkort ls viszonyt én sem tudom megbocsátani. Nem szakítom meg velük a kapcsolatot de jobb lenne minden nélkülük.
2015. júl. 20. 09:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Apukámnak sose fogom megbocsájtani, hogy itthagyta anyát, ráadásul meg sem próbálta helyretenni a dolgokat. De igazából ez az ő dolguk, kénytelen voltam ezt elfogadni és megtanultam élni vele.
2015. júl. 20. 11:36
 14/16 A kérdező kommentje:
12 Ez akár az én történetem is lehetne...eltartottak, ruháztattak, etettek, pólyásbaba koromban még ki is törölték, de érzelmileg semmi, a mai napig. Úgy érzem, mintha a bábjuk lennék, ha nem az van, amit ők akarnak, egyből ellenségesek lesznek. Ők se riadtak vissza a veréstől, ha arról van szó, sőt, szerintem a mai napig nem vátloztak, csak már ki bírom nyitni a szám. Érzelmileg nulla a kapcsolatunk.
2015. júl. 20. 15:33
 15/16 A kérdező kommentje:
3 Egy tönkretett életet.
2015. júl. 20. 15:34
 16/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszát, jöhetnek még:)
2015. júl. 20. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!