Van itt még valaki rajtam kívül, aki a szüleinek tanul?
Ugyanez. Mindent megkaptam tőlük amit nem kértem (ruha, pénz, menő cuccok), csak azt nem, amire szükségem volt. Nem mondták, hogy üges vagyok, hogy szeretnek, hogy büszkék rám, talán nem is gondolják így, azért.
Nem baj, én is most érettségiztem, egyetemen már végre nem lesz rajtam ez a nyomás, "csak" magamnak kell megfelelnem, meg ki tudja, hátha találok valakit, aki szeret :)
Jelen.
Téged még nem is köteleztek arra, hogy előre tanlj és érsdd is meg, hogy versenyekre járj és ha ott vagy nyersd is meg, lehőteleg te legyél a lejobb a tanuló az osztályban. És ha nem vagy elég jó akkor csalódottan visszanéznek.
A legnagyobb baj, hogy te nem tudod meg miben vagy jó ,mert a szüleid elvárásaira teljesíted és semmit nem fogsz élvezni, a főiskola / egyetem meg nem igazán az a hely ahol elindulhatsz nulláról.
Jelen.
Téged még nem is köteleztek arra, hogy előre tanulj és értsd is meg, hogy versenyekre járj és ha ott vagy nyerd is meg, lehetőleg te legyél a lejobb a tanuló az osztályban. És ha nem vagy elég jó akkor csalódottan visszanéznek.
A legnagyobb baj, hogy te nem tudod meg miben vagy jó ,mert a szüleid elvárásaira teljesíted és semmit nem fogsz élvezni, a főiskola / egyetem meg nem igazán az a hely ahol elindulhatsz nulláról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!