Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt még valaki rajtam...

Van itt még valaki rajtam kívül, aki a szüleinek tanul?

Figyelt kérdés
Azért, hogy ne csesszenek le a rossz jegyért, azért, hogy elengedjenek valahova, azért, hogy ne balhézzanak, azért, hogy békén hagyjanak.
2015. jún. 18. 21:45
 1/10 anonim válasza:
Szerintem meg neked akarnak jót! Tény hogy szerintem ez már túl szigorúság.Beszélj velük!!
2015. jún. 18. 21:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Csak jót akarnak neked. Általánosban még mindenkit motiválni kell a tanulásra.
2015. jún. 18. 21:57
 3/10 A kérdező kommentje:
Ahaaha most érettségizem :S
2015. jún. 18. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
A csesztetés nem motivál, demotivál.
2015. jún. 18. 22:05
 5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is.
2015. jún. 18. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
29%
Ha ötöst kapok, elmehetek szétinni az agyam. Ha nem, akkor baszhatom. Mi ez, ha nem motiváció?
2015. jún. 18. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Mindig én voltam a szófogadó jókislány, aki csak azt akarta, hogy mindenki hagyja békén, ezért mindent úgy tett, ahogy azt elvárták tőle. Most meg papíron felnőtt vagyok, lelkileg ötéves, semmire nem emlékszem 15 év tananyagából, és nem pótolhatom be a kimaradt gyerekkoromat. Jót akartak nekem, persze... csak egy percig sem volt jó.
2015. jún. 18. 22:41
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez. Mindent megkaptam tőlük amit nem kértem (ruha, pénz, menő cuccok), csak azt nem, amire szükségem volt. Nem mondták, hogy üges vagyok, hogy szeretnek, hogy büszkék rám, talán nem is gondolják így, azért.

Nem baj, én is most érettségiztem, egyetemen már végre nem lesz rajtam ez a nyomás, "csak" magamnak kell megfelelnem, meg ki tudja, hátha találok valakit, aki szeret :)

2015. jún. 19. 10:47
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Jelen.

Téged még nem is köteleztek arra, hogy előre tanlj és érsdd is meg, hogy versenyekre járj és ha ott vagy nyersd is meg, lehőteleg te legyél a lejobb a tanuló az osztályban. És ha nem vagy elég jó akkor csalódottan visszanéznek.

A legnagyobb baj, hogy te nem tudod meg miben vagy jó ,mert a szüleid elvárásaira teljesíted és semmit nem fogsz élvezni, a főiskola / egyetem meg nem igazán az a hely ahol elindulhatsz nulláról.

2015. jún. 19. 12:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Jelen.

Téged még nem is köteleztek arra, hogy előre tanulj és értsd is meg, hogy versenyekre járj és ha ott vagy nyerd is meg, lehetőleg te legyél a lejobb a tanuló az osztályban. És ha nem vagy elég jó akkor csalódottan visszanéznek.

A legnagyobb baj, hogy te nem tudod meg miben vagy jó ,mert a szüleid elvárásaira teljesíted és semmit nem fogsz élvezni, a főiskola / egyetem meg nem igazán az a hely ahol elindulhatsz nulláról.

2015. jún. 19. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!