Mit csináljak, ha anyám rajtam keresztül marja a barátomat, csak mert nem érti a humorát?
A barátomnak van egy elég csipkelődős humora. Igazából nekem is ilyen, szóval én ilyennek szeretem, de néha elég durván beszólunk a másiknak, de mi tudjuk hogy ez csak poén, nagyon szeretjük egymást és nincs ebből gond.
És tényleg nem bunkó igazából, a szüleimmel nagyon kedves és udvarias, és velem is sokszor, csak vannak olyan megjegyzései felém, amik nem tetszenek anyámnak. Hiába mondom, hogy ez csak poén, ő folyton kötekedik, hogy hogy lehet velem ilyen tiszteletlen, minek vagyok vele, ha nem bánik velem hölgyhöz méltóan, stb.
Miért nem képes felfogni, hogy nincs köztünk semmi baj, és csak VICC a "bunkóság"? Szóltam a páromnak, hogy pl közös asztalnál fogja vissza magát, meg is teszi, de azért ha nálunk van, akarva-akaratlanul eljutnak anyámig a megjegyzései, meg látja mikor nekiállunk "verekedni" :D
Elég fárasztó hogy ő akarja eldönteni hogy nekem kivel lenne jó meg kivel nem..... Hogy állítsam le?
Jó tanácsot adtál a barátodnak, fogja vissza magát, amennyire tudja, de magamon tapasztaltam, hogy ennek vannak határai.
Anyádnak mag azt tanácsold, hogy neki szíveskedjen elmondani, amit neki szán, ne üzengessen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!