Hogyan lehet kezelni azt a szülő, aki rajtam tölti ki a mérgét és semmi se jó neki?
Figyelt kérdés
Ha megmondja mi legyen és következőleg úgy van, akkor már úgy rossz és így tovább. Ha vmi fehér akkor azért ordít ha fekete akkor azért mindenbe beleköt már eléggé ki vagyok bukva e miatt az apámra, ritkán látom, nekem ez nincs megszokva is már kib.szottul elegem van vmivel mindig el tudja cseszni a napom.2015. ápr. 9. 20:29
1/4 anonim válasza:
Egy cipőben járunk! Pacsi! (Azért is írok mert engem is érdekel)
2/4 anonim válasza:
Humorral, ha be mered vállalni, vagy elvonulással, amíg lecsillapodik. Utána meg lehet próbálni beszélgetni a dologról.
Kamaszkoromban volt ilyen apámmal, elszállt az agyam, és földhöz vágtam a tányért (éppen a kajával volt gondja), ordítva közöltem, hogy ha baja van mással, menjen ki és ordítsa le a szomszédot, vagy akit akar, engem meg hagyjon békén. Ezt az eljárást nem javaslom (bár hatékony volt, de eléggé veszélyes szitu), mai eszemmel én se tenném.
3/4 anonim válasza:
Nekem az egész családom ilyen. Én vagyok a legkisebb, hiába vagyok már fenőtt, testvérem nincs, senkim nincs és megtehetik, mert nem lsz következménye. Az ilyen nem család. én már úgy vagyok vele, hogy vagy elköltözök innen, vagy belehalok, mert szerintem ezt nem lehet épp ésszel kibírni. Néha olyan érzésem an, hogy ezek a szülők csak azért vállaltak gyereket, hogy az hordozza helyettük a saját terhüket. Nekem például a nagyszüleim és a szüleim is nagyon rossz házasságban élnek, de mivel se elválni nem akarnak, se megbeszélni, elviselni meg nem tudják egymást, ezért állandóan rajtam csapódik le minden. Volt már ebből komolyabb bajom is, kétszer fordult elő, hogy majdnem belehaltam és a mai napig nem képesek figyelni az érzéseimre. Most már úgy vagyok vele, hogy vagy kijutok ebből a pokolból, vagy itt fogok megdögleni, mert ezt elviselni nem lehet.
4/4 anonim válasza:
Hogy a kérdésre válaszoljak is: sehogy. Vagy elmenekülsz, vagy leszel a boxzsákjuk. Az emberek nem hülyék, max csak megjátsszák. Egy 12 éves gyerek is képes felmérni, hogy ha fájdalmat okoz, ezt már vizsgálatok is kimutatták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!