Én 16 éves fiú vagyok. A barátnőm 14. Lassan 4 hónapja hogy együtt vagyunk. A szüleim elváltak és édesapámmal meg nevelő apukámmal élek. Vélemény? Vagy valami megoldás?
Ülj le nevelőfateroddal. Mondd el neki, hogy nagyon szereted ezt a lányt. Mondd el, hogy pontosan tudod, hogy 16 évesen valószínűleg nem örökre szól a dolog, bár te úgy érzed, hogy igen. Mondd el, hogy igenis le szeretnél vele feküdni. Nem állandóan, és nem azonnal (hehe), de a közeljövőben. (Igen, tudom, hogy ciki. De ezt tartsd észben: akivel nem lehet a szexről beszélgetni, azzal csinálni sem érdemes. Lefordítva: ha nem mersz róla beszélni, akkor nem vagy elég érett hozzá, hogy csináld. Ez egy természetes dolog, amin semmi szégyellnivaló nincsen. Persze nem nyilvános, nem tartozik senki másra alapesetben. Nevelőapádnak sem beszámolnod kell róla, csak elmondani, hogy a jövőben szeretnétek.)
Nagyon szépen megkéred, hogy tartsa ezt tiszteletben, ahogy te is tiszteletben tartod az ő kérését, és a tudta nélkül nem cipeled fel, nem szökteted be az ablakon.
Ha ebbe belemegy, minden mást is így fogtok intézni, legyen szó buliról (nem fogsz kiszökni otthonról), vagy bármiről. Ha legalább az esélyt megadja, ha csak elgondolkodik rajta, és nem vágja rá, hogy "nem", akkor te is jobban tiszteletben tudod tartani a döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!