Hogy lehetne a finoman tudtára adni, hogy rettentően unom a témát?
Anyám munkahelye nagyrészt megszűnik, pár dolgozó maradt csak. Év eleje óta semmi mást nem hallani itthon, csak hogy a munkáról panaszkodik, hülye a főnök, de sok a munka, de rossz helyre költöztek, mennyi a stressz és így tovább. Ezt napi szinten, aésó hangon idén január óta minden áldott nap, van, hogy alkalmanként több részletben. Engem már totálisan nem érdekel, sőt eljutottam oda, hoyg idegesít már az egész témakör. Nyár végén úgyis nyugdíjba megy, én dolgozom már, a pénzzel nem lesz bajunk és úgy mellesleg az ég egyadta világon semmi közöm az ő munkahelyéhez, baromira nem érdekel, melyik kollégának mi a baja, mind idegen számomra. Nem mellesleg ha munkahelyi problémám van, én azt nem hozom haza, nem itthonra való.
Hogy lehetne ezt közölni anélkül, hogy totálisan besértődjön? Gyakorlatialg már semmi más téma nincs, csak ez a telibevert munkahely, alapból tiszta idegebeteg, hogy úristen mi lesz (már rég ki van találva és le is van fixálva, hogy mi lesz) nekem meg erre semmi szükségem minden áldott este munka után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!