Miért csinálja ezt anya az autó miatt? Hogy adjam a tudtára, hogy nem mondhatja meg, mikor használom?
Apa vett egy autót a szülinapomra és azért, mert meglett a jogosítványom is.
Gyors és biztonságos (új, nem használt) és imádom vezetni, ezért mostanában elég sokat használtuk a barátnőimmel. De anya totál megőrült, ma pl. azt mondta, hogy esőben ne használjam, meg hogy reméli iskolába nem ezzel akarok majd járni.
Meg hétvégén az volt a baj, hogy az egyik barátnőmet elráncigálták a szülei vidékre, az Isten háta mögé és érte mentem.
De igazából minden drágább dologgal kapcsolatban így viselkedik és ez baromira zavar. Oké, hogy nem kedveli apát, de azért ne viselkedjen már így velem is.
Aha. Meg sem száradt a tinta a jogsidon, és anyád nem örül neki, hogy vezeted esőben a "gyors és biztonságos" autód.
(Tudod, hogy kell vezetni esőben?)
Fel se merüljön benned, hogy anyád aggódik érted. Biztos azért nem akarja, hogy vezess, mert utálja apád... OMG, de buta vagy.
Gondolom a benzint ők fizetik. Addig meg valamennyire érthető ha beleszól hogy mennyit mész.
Bár ha kaptál egy vadonatúj kocsit, akkor nem fog a földhözvágni titeket a kocsi fenntartása. Ez esetben én sem értem a felháborodását.
Eszedbe nem jut,hogy mondjuk félt a tök friss jogsiddal egyedül? Főleg olyan helyeken amit még nem ismersz. Semmi rutinod és menőzni akarsz. Ez zavarja anyudat,nem az apád.
21/L
Ha sosem használom, sosem lesz rutinom és még a 10 perces út is ismeretlen lesz.
Nem akarok menőzni, csak használom az autómat, ezért kaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!