Miért csinálja ezt anya az autó miatt? Hogy adjam a tudtára, hogy nem mondhatja meg, mikor használom?
Apa vett egy autót a szülinapomra és azért, mert meglett a jogosítványom is.
Gyors és biztonságos (új, nem használt) és imádom vezetni, ezért mostanában elég sokat használtuk a barátnőimmel. De anya totál megőrült, ma pl. azt mondta, hogy esőben ne használjam, meg hogy reméli iskolába nem ezzel akarok majd járni.
Meg hétvégén az volt a baj, hogy az egyik barátnőmet elráncigálták a szülei vidékre, az Isten háta mögé és érte mentem.
De igazából minden drágább dologgal kapcsolatban így viselkedik és ez baromira zavar. Oké, hogy nem kedveli apát, de azért ne viselkedjen már így velem is.
Friss jogsival szerintem sem kellene pl. elôzgetni. Rutin nélkül még óvatosan közlekedünk, nem véletlenül találták ki a T betût a friss jogsival rendelkezôknek. Egy évig illene, hogy rajta legyen az autódon!
Nem azzal van a baj, hogy vezetsz. Vezess, csak ésszel. Magadért is, másokért is felelsz, amikor a volánhoz ülsz.
Miért, ti honnan tudjátok, hogy vezetek?
Meg mi az, hogy ne előzzek? Ha valaki csiga lassan megy előttem és biciklivel megelőzik, akkor menjek utána addig, míg le nem fordul? Nem azért kaptam az autót, hogy egy biciklis tempójával menjek, ha lehet gyorsabban is.
Óvatosan közlekedek, de nem úgy, mint egy 70 éves.
Nem én tettem fel a másik kérdést, de úgy látom, hogy itt tényleg nem lehet tanácsot kérni azoknak, akik kicsit jobb anyagi körülmények között vannak.
Most minden kérdést ide linkelsz, amiben szerepel az, hogy 'autó'?
Miért lenne ez kamu? Mert szerinted az? Vagy mert te nem kaptál autót, mikor szerettél volna?
Be kellene már látni, hogy nem kell ám mindenre azt mondani, hogy kamu, ami veled nem fordult elő.
gondolod ha jelentgeted a valaszaimat, akkor majd igaz lesz amit kitalaltal?
Szanalom, komolyan :)
Mivel az anyád megmondhatja.
Őszintén: én sem örülnék, ha "gyors" autóval mászkálna a gyerekem, mert az könnyen felelőtlenné tesz. Csak egy kicsit megyek gyorsabban... csak még egy kicsit, na még, ugyan, 120-szal simán megyek, miért ne nyomhatnám 140-ig is? És utána jönnek a rendőrök, hogy a gyerekem megnyomorodott, kómában van, meghalt...
Nem mondom, hogy te ilyen vagy, de sajnos nagyon sok fiatal megkapja a jogsit, mellé valami fsza verdát és x héten belül meghal a saját hibájából (részben, mert minek neki gyors autó).
Öcsémnek is van jogsija, de eleinte kizárólag apával, vagy az anyjával vezethetett, és nincs új kocsi, hanem az anyja 20 éves mazdája, vagy apa toyotája. Ő normálisan vezet, van annyi esze, hogy ne ölje meg magát/másokat.
Esőben használat: részben igaza van, mert csúszós az út, és még nem vagy biztos magadban, részben viszont úgy hogy a viharba tanuld meg? A sulis pedig totál jogos: megkarcolhatják (irigységből), ellophatják, meg mi a fené.ért akarsz menőzni? Van busz, stb., nem a verdával kell menni, csak hogy megmutasd, igen nekem van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!