Ki hol ül a kocsiban ilyen esetben? (5éves-125cm + újszülött + anya + apa)
Sziasztok! Nemsokára megszületik 2. gyermekünk, és az lenne a kérdésem hogy ki hol utazhat az autóban ebben a felállásban. Nagyfiam 5 és fél éves 125cm, apa vezet, én (anyuka) + a pici a hordozóban. Én úgy gondolom hogy én ülök a fiammal (fiam magasítón) hátul, a baba pedig elöl a hordozóban, menetiránynak háttal. De akkor ilyenkor ki kell szerelni a légzsákot? És mennyire férek hozzá a picihez ha valami kell neki? Pl. szomjas, éhes, stb...
Totál nem értek az ilyenekhez úgyhogy minden választ nagyon köszönök :)
a kicsit csak akkor teheted előre, ha ki van kapcsolva a légzsák. a nagy meg nem ülhet magasítón, majd csak 135cm magasság felett.
az anyósülés a legkevésbé biztonságos, én biztos nem tenném oda egyik gyerekemet sem...
Nálunk apa vezet, enyém az anyósülés, mögöttem a nagy (4 éves), apa mögött a pici.
Ha baj van, hátra nézek, odaadom a cumit/játékot, ha nem nyugszik megállunk. Etetni úgysem tudod útközben, itatni sem szerencsés menet közben amíg pici, mert mit csinálsz, ha félrenyel? Szóval az ilyesmihez úgyis meg kell állni.
Nem is igazán értem miért a pici kerülne előre?!
Nalunk is mi elol, gyerekek hatul felallas lesz.Most varjuk a picit, a nagy fiunk mar somindenben tud majd segiteni ha epp kell valami.Pl szajaba adja a cumit,elszorakoztatja.Ut kozben akkor sem vennem ki a picit a gyerekulesbol ha mellette ulnek.
Az apa vezet en az anyosulesen felallas csak csaladi programokra ervenyes, hetkoznapokon mindketten kulon autoval jarunk,valtozo hogy mikor melyikunk viszi a gyerek(ek)et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!