Tudtok ajánlani jó minőségű terepbabakocsit?
Anmar Leon babakocsi nagyon bevált nagy teherbirásu kiváló a rossz utakra stabil
eljesen téliesíthető,de nyáron is praktikus a nagy szellőző nyílások miatt,4 évszakos babakocsi, 5 pontos biztonsági öv, vízszintesig hajtható támla, a tolókar több szinten állítható, ill. fordítható, így újszülött- és sportbabakocsiként is szuperál a járgány. A lábtartó is állítható.
Én használtan vettem egy Quinny Freestyle-t, mert nagyon jókat olvastam róla, de már azt hiszem ezt a fajtát nem gyártják.
Mi is rossz terepviszonyok között használjuk, de mondhatom, hogy teljesen bevált, a legnagyobb sárban, hóban is elmegy.
Napi szinten alszik benne a kisfiam kint az udvaron, pedig 15 hónapos és nem egy kis méretű baba.
Ja, és van rajta kézi fék is, ha lefelé tolod a hegyoldalon.
Nekem ilyen van és imádom!!!!!Második gyerekemnek vettem.Az elsőnél babakocsi mániákus voltam,esküszöm neked ez kb a 10. babakocsi amit megvettem,de ezt le nem cserélném semmire.Könnyen eltudtam tólni a hóban,a játszótéren a kavicsban,fűvön.Mamáék falun laknak ott is remekül bevált.Szerintem nem bánnád meg!
Nem rábeszélni akarlak,de én már tényleg annyi fajta babakocsit vettem,és ez tényleg annyira jó.Jó a rugózása,könnyű tólni.Bolygós az első kerekek,de fixálhatóak is.Egy kézzel tolom,mert a másikkal a 3 évesem kezét fogom,de szinte magától megy.Jó minőség,márka és nem olyan vészes az ára sem.A mózesben is sokáig elfért a babám,pedig 4 kg al született tehát nem egy pici gyerek volt.Most télen is kényelmesen elfér bundazsákkal együtt.Egyedül simán megcsinálom a nagybevásásrlást,mert az aljába sok minden befér.
Amit talán nem szeretek benne,hogy a huzatát nem könnyű kimosni.Mosógépbe nem tudom,de ez legyen a legnagyobb hibája.
Anmar volt az első kocsink,na azt nagyon megbántam.Szörnyű volt tólni és bal oldalra nagyon húzott(tipikus)
Quinny-ről nem tudok mit mondani.
Mi Aston Deluxot vettünk!
Csillagos 5!...nem csak hegyoldalra, de még ezekre a szuper utakra is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!