Apukám szakács, így soha nem járunk enni sehova csak otthon, de én szeretnék, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Bármit el tud készíteni, de jó lenne néha valahova elmenni enni.2015. júl. 10. 20:47
11/12 anonim válasza:
mi még családdal sosem ettünk étteremben "csak úgy", lakodalomban már voltunk étteremben, de az más. mikor gimis lettem, a barátaimmal kb. havonta egy pizzázást, menüzést megengedtem magamnak, a zsebpénzemből.
gyűjts össze egy kis pénzt és menj el a barátaiddal. a legtöbb vendéglőben van menü, ami olcsóbb, vagy a pizzériákban is megúszod a kajálást 2000 ft alatt, ha olcsóbb helyre mész.
12/12 anonim válasza:
Mi se mentünk soha, csak lagzi, ballagäskor. Pedig nem szakäcs senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!