Szakacs ferjetek mikor, mennyit van otthon? Mikben tud segiteni, hogy alakul a napotok? Hany gyerkoc van? Mennyi idosek?
Gondolom, mert a szakácsok iszonyat sokat dolgoznak.
Én csak pincérként dolgoztam diák koromban, és emlékszem, hogy volt olyan, hogy egy rendezvény idején a szakács már 30 órája folyamatosan talpon volt, bent volt az étteremben, amikor végre haza mehetett. Alig akartam elhinni, hogy ilyen van.
Mi mindketten vendéglátósok vagyunk /voltunk. Férjem szakács, én pultos-felszolgáló.
Terhesség végéig dolgoztam, majd itthon voltam ugye.
Férjem olyan helyen van, ahol 15 napot dolgozik egy hónapban. Tehát heti 3 vagy 4 napot. Reggel 9 kor indul itthonról, és kb 11-éjfél között ér haza. Mindig megvárom.
Szabadnapjain mindenben segít.
2 éves a fiunk, amikor dolgozok, ők vannak itthon kettesben. Nincs sok napunk együtt, de ez van. Neki minden 2. hétvége szabad így akkor leszünk csak együtt, ha teljes állásban fogok dolgozni (ugye én bölcsi időben fogok dolgozni).Most egyenlőre csak heti 2 napot dolgozok.
Kérdezz bátran, amire kíváncsi vagy.
Ja, 10 éve élünk együtt, szóval mi megszoktuk ezt az életet. Nekem a H-P munkaidő lesz furcsa.
Ja, én a vásárlást ilyeneket megoldom amikor dolgozik a férjem, így a szabad napunk tényleg szabad többnyire.
4# voltam.
Szia!
Istenesen dolgozik a párod!
Enyém is szakács.
Reggel 9-kor elmegy és éjfélre van itthon. Van olyan, hogy heti 1 napot van itthon, általában 1,5 napja szabad.
Van amikor 1-re ér haza, ma pl hajnali 4-Re fog és 9-kor megint megy el.
Baromi nehéz egyedül. 19 hós a kislányom.
Van, hogy 3 napig nem találkozik a gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!