Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám szakács, így soha nem...

Apukám szakács, így soha nem járunk enni sehova csak otthon, de én szeretnék, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Bármit el tud készíteni, de jó lenne néha valahova elmenni enni.
2015. júl. 10. 20:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Elmégy egy étterembe
2015. júl. 10. 20:51
 2/12 anonim ***** válasza:
71%
Menj egyedul
2015. júl. 10. 20:53
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Van zsebpénzed? Barátokkal nem tudsz elmenni? Esetleg nem mehetsz be apukád munkahelyére és kérhetsz egy menüt?
2015. júl. 10. 20:56
 4/12 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem üljetek össze, és beszéljétek meg. Próbálj meg érvelni azzal, hogy nem az a lényeg az étteremben, hogy el tudnád-e készíteni az adott ételt, hanem maga az, hogy kimozdulsz egy elengáns helyre, nem a megszokott környezetbe, és ott vacsiztok egyet.
2015. júl. 10. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
33%
Mond faterodnak hogy szarul főzz és hidd el vagy elvisz egy étterembe vagy lever egy nyakast , és már ízleni is fog az étel ;)
2015. júl. 10. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:
83%
Járj el a barátaiddal.
2015. júl. 10. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:
65%
Nekem egyik szülőm sem szakács, mégsem mentünk soha étterembe.
2015. júl. 10. 21:43
 8/12 anonim ***** válasza:
78%

A legtriviálisabb kérdés:

Kérted már erre a szüleid? Szerintem teljesen normális kérés, csak ne azzal kezd, hogy "Apu, nagyon jól főzöl, de...", mert az pont az ellentkezőjét váltja ki.

2015. júl. 10. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
22%
Figyi, lehet, hogy sokkal tobbet tud az egyes ettermek higieniajarol, mint azt egy atlagos vendeg. Ez egy jo ok, hogy miert nem mentek.
2015. júl. 10. 22:44
 10/12 anonim ***** válasza:
47%

9-essel teljesen egyetértek. Több étteremben dolgoztam már szakácsként is, és pincérként is, és vannak olyan helyek, amiktől rosszul vagyok már ha rájuk gondolok is, nemhogy ott egyek. Apukádnak valószínű több rutinja van a helyek kiismerésében, és lehet ránézésre tudja, hogy milyen a konyha, és nem szivesen enne ott.

Viszont azt én sem értem, hogy ahol ő dolgozik, oda miért nem sétálsz be egyszerűen egy kajára. Lehet, hogy nem családi program, de mégis étteremben ettél.

Vagy tutira van másik helyen régi szakács ismerőse, vagy haverja, akire rá lehetne beszélni, hogy kóstoljátok meg a főztjét, vagy valami.

2015. júl. 11. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!