Apukám szakács, így soha nem járunk enni sehova csak otthon, de én szeretnék, mit tegyek?
A legtriviálisabb kérdés:
Kérted már erre a szüleid? Szerintem teljesen normális kérés, csak ne azzal kezd, hogy "Apu, nagyon jól főzöl, de...", mert az pont az ellentkezőjét váltja ki.
9-essel teljesen egyetértek. Több étteremben dolgoztam már szakácsként is, és pincérként is, és vannak olyan helyek, amiktől rosszul vagyok már ha rájuk gondolok is, nemhogy ott egyek. Apukádnak valószínű több rutinja van a helyek kiismerésében, és lehet ránézésre tudja, hogy milyen a konyha, és nem szivesen enne ott.
Viszont azt én sem értem, hogy ahol ő dolgozik, oda miért nem sétálsz be egyszerűen egy kajára. Lehet, hogy nem családi program, de mégis étteremben ettél.
Vagy tutira van másik helyen régi szakács ismerőse, vagy haverja, akire rá lehetne beszélni, hogy kóstoljátok meg a főztjét, vagy valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!