Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy mostohaapának joga van...

Egy mostohaapának joga van megütni a mostoha gyereket?

Figyelt kérdés

A mostohaapám, aki 7 éves korom óta velünk el, beszólt a bátyámnak.

Bátyámról azt kell tudni, hogy apám 17 volt amikor a barátnője terhes lett, nagy volt a szerelem, csakhogy a lány meghalt szülés közben. Erre a mostohaapánk, elkezdett bátyámnak ugatni, mert bátyám kiállt mellettem, és volt pofája azt mondani tesómnak, hogy tök mindegy, inkább nem veszekszik egy gyilkossal. Erre tesóm vissza kérdezett hogy mivaaan?! A hülye mostohaapánk meg felhozta bátyám anyukajat. En meg amilyen erősen csak tudtam pofán vágtam.

Utána ő is engem mert hogy ő az apám és ne emeljek rá kezet... Ez jogos?!

Anyám megcsalta az igazi apámat ezzel a semmirekellővel, és az igazi apám pénzéből élnek

Undorító

2015. júl. 8. 01:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
85%

"Senkinek nincs joga megütni senkit sem. Ez alól az önvédelem az egyetlen helyzet. "

Ebböl következik, hogy a KÉRDEZÖNEK nem volt joga megütni a mostohaapját, a MOSTOHAAPA viszont jogoan védekezett!

2015. júl. 8. 08:59
 12/24 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem. Bátyádnak meghalt az anyukája, apukája a te apukád, aki nem él veletek? Vagy mi van?

Nem volt jogos se a mostoha beszólása, se a te ütésed, se az ő ütése. Meg egyáltalán min kezdetek el vitatkozni?

Na mindegy, szerintem itt senki sem jobb a másiknál.

2015. júl. 8. 09:01
 13/24 anonim ***** válasza:
81%
Egy mukkot nem értek abból, amit itt összehablatyoltál.
2015. júl. 8. 09:31
 14/24 anonim ***** válasza:
72%

Aranyom.

Először is el kellene olvasni a kiírást, mielőtt entert nyomsz..

Örülj, hogy apuka csak pofozkodik, és nem használ.

Költözzetek el, akkor meg lehet mutatni, hogy tötkös csajszi vagy.

Hogy mi az undorító, azt majd ha felnőttél másként fogod látni...az a felismerés borzasztóbb lesz...

2015. júl. 8. 10:10
 15/24 GoatSheepDog válasza:
0%
Egy rendes, és másabb családban SENKINEK NINCS joga megütni a másikat, sőt nem is szabad. Egy "nyakleves" is elég ahhoz hogy megértesd a másikkal hogy ez nem volt szép. ;)
2015. júl. 8. 10:46
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Van egy srác, akinek az anyukája belehalt a szülésbe. Az öccse pedig mostohatesó, mivel egy másik nő, másik kapcsolatából való. És a megcsalt férfi pénzéből élnek. Ezen mit nem lehet érteni?
2015. júl. 8. 11:05
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Azt, hogy hogy a pcsaba lehet a kérdező mostohaapja a ffeltestvere is, utolsó. A+B gyereke a batyus, C. B meghal. A+D gyereke a kérdező. D- nek új kapcsolata van, E. Vezesd le, milyen kapcsolatban lehet C és D. Az egyetlen elkepzelheto az, hogy drága apuci, a kérdező apja lelepett/meghalt, a kérdező anyjara hagyva az előző kapcsolatabol való gyereket. Az a két xemet meg fel nevelte
2015. júl. 8. 11:10
 18/24 anonim ***** válasza:
4%
Mit nem lehet ezen érteni? Apuci 17 éves korától potyogtatja a porontyokat különféle almokba. Anyuci lelépett a mostohával, mert ő sem bírt magával. A gyerekek meg nem nagyon lettek megnevelve.
2015. júl. 8. 11:31
 19/24 anonim ***** válasza:
0%
"Azt, hogy hogy a pcsaba lehet a kérdező mostohaapja a ffeltestvere is" Nem féltestvérek, hanem mostoha. Sehol nem írta, hogy féltestvérek lennének.
2015. júl. 8. 11:36
 20/24 anonim ***** válasza:
77%

Miután te "amilyen erősen csak tudtad pofán vágtad"?

Természetesen.

2015. júl. 8. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!