Egy mostohaapának joga van megütni a mostoha gyereket?
A mostohaapám, aki 7 éves korom óta velünk el, beszólt a bátyámnak.
Bátyámról azt kell tudni, hogy apám 17 volt amikor a barátnője terhes lett, nagy volt a szerelem, csakhogy a lány meghalt szülés közben. Erre a mostohaapánk, elkezdett bátyámnak ugatni, mert bátyám kiállt mellettem, és volt pofája azt mondani tesómnak, hogy tök mindegy, inkább nem veszekszik egy gyilkossal. Erre tesóm vissza kérdezett hogy mivaaan?! A hülye mostohaapánk meg felhozta bátyám anyukajat. En meg amilyen erősen csak tudtam pofán vágtam.
Utána ő is engem mert hogy ő az apám és ne emeljek rá kezet... Ez jogos?!
Anyám megcsalta az igazi apámat ezzel a semmirekellővel, és az igazi apám pénzéből élnek
Undorító
"Senkinek nincs joga megütni senkit sem. Ez alól az önvédelem az egyetlen helyzet. "
Ebböl következik, hogy a KÉRDEZÖNEK nem volt joga megütni a mostohaapját, a MOSTOHAAPA viszont jogoan védekezett!
Nem értem. Bátyádnak meghalt az anyukája, apukája a te apukád, aki nem él veletek? Vagy mi van?
Nem volt jogos se a mostoha beszólása, se a te ütésed, se az ő ütése. Meg egyáltalán min kezdetek el vitatkozni?
Na mindegy, szerintem itt senki sem jobb a másiknál.
Aranyom.
Először is el kellene olvasni a kiírást, mielőtt entert nyomsz..
Örülj, hogy apuka csak pofozkodik, és nem használ.
Költözzetek el, akkor meg lehet mutatni, hogy tötkös csajszi vagy.
Hogy mi az undorító, azt majd ha felnőttél másként fogod látni...az a felismerés borzasztóbb lesz...
Miután te "amilyen erősen csak tudtad pofán vágtad"?
Természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!