Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én vagyok az, , , aki mindig...

Én vagyok az, , , aki mindig mindent rosszul csinál " a családban. Hogy tudom ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Sziasztok, én ,, mindig mindent rosszul csinálok ", ,, semmit sem lehet rám bízni " és ,, kecske vagyok aki megeszi a káposztát ".

,, Rosszul mosogatok el ", ,, rosszul locsolom meg a füvet "

,, rosszul terítek meg ", ,,rosszul pakolok össze ", ,,rosszul csinálok mindent. "

Azt nem értem, hogy ha ,, nem lehet semmit rám bízni " miért bíznak rám mégis rengeteg dolgot? Hiszen úgy is ,,rosszul csinálom meg", intézzék el azok az emeberek a dolgokat, akik mindent ,, jól " csinálnak...

Vannak köztetek ilyen emberek mint én? Mit tudok csinálni?

15/L

2015. júl. 7. 13:26
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A kérdező a problémáját akarja megoldani, hogy miért kínozzák indokolatlanul. Nyilván rendesen meg kell csinálni a ránkbízott munkát, ha trehányul végezzük el, de nem mindegy, milyen stílusban adják elő. A szülő nem főnök, hanem segítő kellene hogy legyen.
2015. júl. 7. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!