Más családban is van hogy a nő hordja a nadrágot?
Figyelt kérdés
Nálunk ez az alap felállás, persze az anyám is néha apámra hagyatkozik a nehéz döntésekben, de egyébként szinte az összes döntést ő hozza meg. Kinél van ez még így? És kinél működik és kinél nem és miért? Előre is köszönöm a válaszokat :).2015. jún. 17. 14:56
1/6 anonim válasza:
Elvaltak a szuleim, anyaval élek… Szóval anya :D
2/6 anonim válasza:
Egy erős családban mindig a nő az aki ugyan a háttérben marad, de ő az aki irányít mindent, a férjének meg meghagyja az illúziót, hogy ő viseli a nacit:D
3/6 anonim válasza:
Nálunk én viseltem, el is váltunk. Nem tudtam szeretni és tisztelni egy olyan férfit, akire nem lehet felnézni, mert képtelen, vagy nem akar tenni és felelősséget vállalni semmiért.
5/6 anonim válasza:
Nálunk nem, pedig néha nem ártana, ha kiállna magáért, különösen azért, mert apámra még egy gombostűt se lehet rábízni.
6/6 anonim válasza:
Nálunk mindketten, ha én néha nem venném át a dolgokat, bajok lennének:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!