Mit lehet tenni ilyen helyzetben? Sos
Apa alkoholista es allandoan fenyeget kiabál velunk.
De közben rajottem hogy anya meg ossze járkál egy masik emberrel.Ez miatt mar volt egyszer balhé anyuval es megígérte hogy nem csinal tobbet ilyet.De most megint elkezdte.Nagyon felek hogy mi lesz a vege ennek az egésznek.Hiszen apa ez miatt iszik.Most akkor egyik szulomre se számíthatok? Nagyszüleim nincsenek.Teljesen kétségbe vagyok esve.17/l
Nagyszülők nincsenek? Nem tudsz lelépni hozzájuk? Nem vagy már olyan kislány, tudsz tenni magadért.
Azért elbeszélgetnék anyáddal, mégis mit akar így. Minek fenntartani a családi terrort, ha ő is más hapsihoz járkál? Lehet, hogy épp azért keresett másik férfit, hogy legyen hova menekülni...
A bátyám volt 18, én 15, amikor anyámmal hármasban leléptünk otthonról, csak anyai nagyanyám segített néha-néha egy kis pénzzel. Ha a pénztelenségtől fél anyád, amit meg is értek, akkor sem szabad tovább így élnetek. Kérjetek segítséget rokonságtól, barátoktól.
Ha leléptek, MESSZE menjetek, lehetőleg legalább 100-150km-re apádtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!