Reggelente 4-kor kelek, 8-kor vacsorázok, fürdök, fekszek. Anyám meg morog velem, hogy este nem lehet leülni velem beszélgetni, mert már ilyen korán fekszem.
Dehogy sok. Nekem épp annyi az ideális, vagy picit még több. 38 éves vagyok, egész felnőtt koromban ez volt a helyzet. Ha nincs meg a napi 7, 2 napon belül elkezdek nem működni, elalszom ülve... A legtöbb ember bírja az éjszakázást pár napon át, én nem. A testem eléggé határozott, ha az alvásmennyiségéről vagy az ételéről van szó :) Kell.
2015. júl. 5. 21:20
13/24 anonim válasza:
mit dolgozol te reggel 6-tól?
2015. júl. 5. 21:31
14/24 anonim válasza:
Értelmezhetetlen a "sok" és a "kevés". Mindenkinek más az igénye.
2015. júl. 5. 21:32
15/24 anonim válasza:
Ajjaj már jönnek a "mit csinálsz 4-kor, mit dolgozol 6-kor" rosszindulatú kérdések :D
Amúgy a 7-8 óra lenne ideális, de van aki kevesebbel is beéri, Én 6 óránál kevesebbet alszom akkor élni alig bírok, ha 8-nál többet akkor meg túlalszom magam.
Más nem, mondd meg anyádnak, keljen ő is és reggelizzetek együtt.
2015. júl. 5. 21:38
16/24 anonim válasza:
Vagy az esti vacsora is erre van, együtt csináltok enni, megeszitek, napi 20-30 perc együtt, nem kell órákat csevegni.
2015. júl. 5. 21:39
17/24 anonim válasza:
26 vagyok és 12 órákat alszom :)
2015. júl. 5. 21:41
18/24 anonim válasza:
férjem 28 éves.... minimum napi 7 ora alvas kell neki is...
napi 12-15 oratak dolgozik meg szep hogy kikell magad pihenni.. nekem is a minimum 6-7 ora... volt már hogy du 2tol masnap reggel 6ig dolgoztam. aludtam 4 orat mentem vissza dolgozni. mint a mosott sz.r olyan voltam. Minimum 6-7 ora alvas kell..........
2015. júl. 5. 21:41
19/24 anonim válasza:
Én is 4kor kelek de 10előtt soha nem alszom.
2015. júl. 5. 21:54
20/24 anonim válasza:
Ha szabadnapos vagyok ès semmi dolgom, 14 órát is szoktam aludni. Azt szokták mondani, hogy átalszom az életem nagy részét. Igazuk van... de szerencsére senki nem morog miatta :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!