Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem engednek ki a...

A szüleim nem engednek ki a házból! (? ) L/17

Figyelt kérdés

Ez folyamatosan így ment. Nem engednek el sehová. Csak suliba meg boltba ha nekik kell valami. Szórakozás vagy barátok nuku. Egyszerűen unom már.

Azt mondják hogy ha kimegyek az utcára elrabolnak, megölnek, lelőnek vagy belémkötnek.

De ugyan már kérlek! Ha mindentől megóvnak, hogy fogom tudni megvédeni magam ha például a suliban történik mindez velem? Nem lehet ezt csinálni már!

Nem bírom! Hiába magyarázom nekik nem engednek még moziba sem. Pont abban a korban vagyok hogy elengedjem kicsit magam és néha szórakozzak ne csak a suli és SEMMI MÁS. Ti hogy a f*rancba bírnátok ezt ki vagy mit csináljak?

2015. júl. 1. 19:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
El kell szökni otthonról. Hazajössz, megvívod a harcod a szüleiddel, és megint elszöksz, ha nem engednek el. Mi ezt csináltuk 16 éves korunktól. Mondjuk mi fiúk vagyunk, nekünk könnyebb volt, mert annyira nem féltettek. Sose egyedül menjetek, hanem minél többen és haza kell kísérni egymást. Az elszökést ne vidd túlzásba. Majd ezek után ismét ülj le a szüleiddel és mondd el, hogy jobb, ha elengednek, és elmondod hova mész, bármikor elérhetnek telón.
2015. júl. 2. 00:01
 22/23 anonim ***** válasza:
Engem ugyan nem vertek ha ki akartam lépni a lakásból, de nyáron 6-ra télen 4-5-re (néha fél 4-ig volt suli) haza kellett érnem. Este már sehova sem mehettem, max velük, de akkor is 9-re otthon voltunk. Az elején még próbáltam harcolni, hogy de hát mások és tudok magamra vigyázni. Nem jött össze. Belefáradtam és leültem a gép elé, 20 éves koromig fel se álltam onnan, pedig közben másodéves egyetemista lettem. A gólyatáborba csak azért engedtek el, mert nem tudták mi az (25 éve még nem volt ilyen) és sikerült előadnom, hogy ott találkozunk a tanárokkal, meg egyébként egymással is, és így csak előnnyel indulok ha elmegyek. Csúnyán be is rúgtam, de tényleg tudtam magamra vigyázni, mert a hányáson kívül nagyobb bajom nem esett. Na de utána is ha esetleg próbáltam elmenni estére húzták a szájukat így félév próbálkozás után ismét csak kockultam. Mellesleg elég sok ismerősöm lett így. Aztán 20-21 évesen már ők kezdték pedzegetni, hogy kimozdulhatnék, mert mindig csak otthon ülök és egyébként így sose lesz férjem. (engem 22 évesen szült anya és 20 évesen jöttek össze) Mondjuk ők arról nem tudtak, hogy féléve volt barátom, aki tolerálta azt, hogy amíg nem vívom meg a harcokat csak napközben tudunk találkozni, mert valahogy mindig 8-18 között az egyetemen kellett lennem, még akkor is amikor egy darab órám se volt, de mivel az órarendben nem ismerték simán elhitték. :) Szóval olyan 3-4 hónap alatt ezek után sikerült elérnem, hogy akkor és oda mehettem ahová akartam. Annyi kikötésük volt, hogy szóljak, hogy hová megyek, kikkel és kb mikor érkezem, hogy ne aggódják halálra magukat.
2015. júl. 2. 12:26
 23/23 anonim ***** válasza:
Amíg nem vagy 18 addig tűrnöd kell, de utána hagyd ott őket amint lehet mert ennek így nagyon rossz vége lesz.
2015. júl. 2. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!