Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim nem engednek ki a...

A szüleim nem engednek ki a házból! (? ) L/17

Figyelt kérdés

Ez folyamatosan így ment. Nem engednek el sehová. Csak suliba meg boltba ha nekik kell valami. Szórakozás vagy barátok nuku. Egyszerűen unom már.

Azt mondják hogy ha kimegyek az utcára elrabolnak, megölnek, lelőnek vagy belémkötnek.

De ugyan már kérlek! Ha mindentől megóvnak, hogy fogom tudni megvédeni magam ha például a suliban történik mindez velem? Nem lehet ezt csinálni már!

Nem bírom! Hiába magyarázom nekik nem engednek még moziba sem. Pont abban a korban vagyok hogy elengedjem kicsit magam és néha szórakozzak ne csak a suli és SEMMI MÁS. Ti hogy a f*rancba bírnátok ezt ki vagy mit csináljak?

2015. júl. 1. 19:26
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
16%
Élvezd ki hogy fiatal vagy és kockulj otthon xD
2015. júl. 1. 19:48
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg nem normális, de más tanácsot nem tudok adni, mint hogy meg kell vívnod a magad függetlenségi harcait:S Tudom, nem sok, de ez van.

Beszélni velük, beszélni, beszélni, beszélni...

Sovány vigasz, hogy ha gimibe vagy szakközépbe jársz, akkor még egy év, és úgyis vagy dolgozni mész, és kerested lesz, és az önállóbbá tesz (mert ha keresel, akkor meg kell érteniük, hogy felnőttél), vagy továbbtanulsz, ha szerencséd lesz, kollégiumba kell menned, oda meg muszáj elengedniük:S

Arra vigyázz, ha "kiszabadulsz", ne legyél naiv, légy résen (mert bár az egyik korábbi válaszoló betegesen félős, van igazság abban, amit mond, ami a lehetséges veszélyeket illeti, amiknek nem nagy a valószínűségük, de épp elég, ha egyszer is beleszaladsz), és ne ess át a ló túlsó oldalára, ami a kimaradást illeti! Szóval csak okosan:)

2015. júl. 1. 19:57
 13/23 anonim ***** válasza:
8%
Ne panaszkodj ha nem akarnak elengedni lehet hogy jó okuk van rá. Engem elengedtek 15 évesen éjfélig aztán elkaptak a kocsma mellett és összevert fejjel mentem haza.
2015. júl. 1. 20:08
 14/23 A kérdező kommentje:

Természetesen tudok magamra vigyázni kellőképpen!:)

De nem hallgatnak rám. Szinte meg se hallják amit mondok. Kisétálni csak úgy nem tudok mert elveszik a kulcsot és elémállnak és simán meg is ütnek...Szóval ilyet nem tehtetek meg megint azzal jönnének a rokonok hogy csak idegesítem szegény anyámat...nem hogy így is elég baja van....-.- Hát besza*rás komolyan! -.-

2015. júl. 1. 20:12
 15/23 anonim ***** válasza:
Közdősportolsz? Amúgy, én ebben a melegben nem megyek sehova, én azért vagyok rossz, mert "egész nap bent ülsz a lakásba és fogyasztod a javakat" :D
2015. júl. 1. 20:15
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha szüleid szeretnének akkor eszükbe sem kutna megütni hogy ráderöltessék az akaratukat. Ha ezen nem változtatnak akkor sosem lesz barátod.
2015. júl. 1. 20:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Nekem pont az ellenkezője XDD lexarják kb 17/F vagyok, pont előző hét szombaton mentem el a haverokkal nem is szóltam előre csak mikor felöltöztem mondom na megyek buliba majd jövök de lehet csak reggel, anyám annyit mondott oké vigyázz magadra ennyi xd többször volt már így de én nem bánom
2015. júl. 1. 20:52
 18/23 anonim ***** válasza:
97%
Az ilyen idióta szülők ezzel csak azt érik el, hogy a gyerekük az első adandó alkalommal otthagyja őket és soha többet feléjük se néz.
2015. júl. 1. 20:54
 19/23 anonim ***** válasza:
Jövőre 18 leszel! Felnőtt! Akkor mi lesz? Szerintem nézz munkát és ahogy tudsz, költözz el, mert ezek teljesen beteg emberek...
2015. júl. 1. 21:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Az előzőnek igaza van. Aki képes megütni a saját lányát az beteg.
2015. júl. 1. 21:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!