Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleim?

Miért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés

Egyszerűen elviselhetetlen, amit velem csinálnak. Meg akarják határozni az egész életemet. Elsőtől negyedikig végig kitűnő voltam, ötödikben jeles, hatodiktól nyolcadikig megint kitűnő, beirattak a helyi gimnáziumba, annak ellenére, hogy én szakközépiskolába szerettem volna menni. Itt lett két négyesem, fizikából és második idegennyelvből (német). Erre elkezdenek velem veszekedni, hogy miért nem lehetett már ezeket is normálisan megtanulni, és hogy fogok így bejutni az orvosi egyetemre, ha ennyire figyelmetlen és lusta vagyok. Először is nem akarok orvos lenni. Másodszor meg az iskola harmadik legjobb tanolója lettem. Nem értem miért ennyire maximalisták velem szemben.

Apa építészmérnök, anya informatikkai főiskolát végzett.

2015. júl. 1. 09:03
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Mindig az van, hogy "Ha nem tetszik, akkor mehetsz dolgozni és állj meg a magad lábán"
2015. aug. 16. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!