Ha a szüleim ledegradálnak?
Nem kellenek ahhoz a szüleid, hogy kitűzz célokat és elmenj tanulni meg dolgozni. Persze, nehezebb így, mint ha támogatnának, de sokan csinálják, neked is menne.
Dolgozol, összeszedsz egy kis pénzt, befizeted magad valami szimpatikus szakképzésre. Ha végeztél, találhatsz eggyel jobban fizető munkát, jobb feltételekkel, és akkor már lesz szabad időd is. Ha még mindig van ambíciód, akkor akár egyetemre is mehetsz utána.
Azt kéne belátnod, hogy ha nagykorú vagy, akkor valójában már nem kéne függnöd attól, mit mondanak a szüleid. A te fejedben kell megszülessen a terv, hogyan boldogulsz.
Nem számítottam pozitív kommentre, köszönöm.
Igen, az elhelyezkedésem fő célja, most az hogy tanulhassak mellette, akár tanfolyami szinten, ezért kell XY napokon szabadidő. Ők azt mondják hova tanulok már, rég elvégezhettem volna főiskolát (egyre vettek fel támogatott szinten, de 2 év után rájöttem, hogy totális pályatévesztés és meg is buktam). Persze tesóm olyan ostoba dolgokra jár, amire soha nem lesz szüksége, őt abban is támogatják.
Ma is pl megkerestek állással kapcsolatban, valami közvetítő cég. Habár az adott állás nem érdekelt, a hölgy méltatott, hogy fantasztikusan van megírva az önéletrajzom, ahogy beszélek vállalkozónak gondolt, továbbküld ismerőseinek személyesen és nem cégen belül stb. Lehet kamu, de jól esett.
Pár órával előbb anyámtól megkaptam, hogy nem tudok rendes melót sem összeszedni....érdekes, nem tudom kinek higgyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!