Normális EZ!? Vakáció van, de a szüleim cseppet sem kimélnek. Minden házimunka az enyém, a ház ragyogjon, rend legyen, és kis a tesrol is gondoskodnom kell. Én etetem öltöztetem.
Közben magamra sohasem jut időm. A szüleim "vadálatok". Nagyanyámat verik, engem meg rettegésben tartanak.
Anyám tolvaj, és mindig "nagy szamárnak" vagy "nagy
lánynak" nevez, sokszor kigúnyol: pl. Beverem a KAPA fogaid!" Főzini ritkán szokott, én napi 1x-er eszek, és akkor is többet kap a 6 éves kistesom, mint én 13 évsen. Mindeig orditanak velem, és ha azt lássák, hogy leülnék, röktön kitalálnak valamit. A tesommal kell egy ágyban aludnom, és annyira kényelmetlen már.. Éetitek mért. Mit csináljak? Idegileg már kész vagyok.. Az osztálytársakról nem is beszélve
menj el barátokkal. mond hogy egy napot hagy mehess el és utánna takaritod a lakást.
és azért mondják mert ők mindent megtesznek azért hogy te jól élj és mindened meglegyen hidd el ők is elvannak fáradva. 13 éves nagy gyerekként csak kitudod takaritani a házat nem? és a tesód még kicsi amikor te kicsi voltál gondolom te is megkaptál mindent.
Ez egy kamu kérdés!
Egyébként ebbe a gondolatmenetbe hogy jönnek az osztálytársak?
most sem kell semmit csinálnod.
mekkora kamu vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!