Normális EZ!? Vakáció van, de a szüleim cseppet sem kimélnek. Minden házimunka az enyém, a ház ragyogjon, rend legyen, és kis a tesrol is gondoskodnom kell. Én etetem öltöztetem.
Közben magamra sohasem jut időm. A szüleim "vadálatok". Nagyanyámat verik, engem meg rettegésben tartanak.
Anyám tolvaj, és mindig "nagy szamárnak" vagy "nagy
lánynak" nevez, sokszor kigúnyol: pl. Beverem a KAPA fogaid!" Főzini ritkán szokott, én napi 1x-er eszek, és akkor is többet kap a 6 éves kistesom, mint én 13 évsen. Mindeig orditanak velem, és ha azt lássák, hogy leülnék, röktön kitalálnak valamit. A tesommal kell egy ágyban aludnom, és annyira kényelmetlen már.. Éetitek mért. Mit csináljak? Idegileg már kész vagyok.. Az osztálytársakról nem is beszélve
ha ez nem kamu, akkor elsétálsz a gyámügyre agy az első rendőrhöz, aki útba esik és kéred, hogy helyezzenek el intézetben...
amúgy meg tényleg olvass javulna a helyesírásod!
Hívd fel a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványt 116-111, vagy vedd fel velük az interneten a kapcsolatot.
Ők továbbsegítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!