Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális EZ!? Vakáció van, de...

Normális EZ!? Vakáció van, de a szüleim cseppet sem kimélnek. Minden házimunka az enyém, a ház ragyogjon, rend legyen, és kis a tesrol is gondoskodnom kell. Én etetem öltöztetem.

Figyelt kérdés

Közben magamra sohasem jut időm. A szüleim "vadálatok". Nagyanyámat verik, engem meg rettegésben tartanak.

Anyám tolvaj, és mindig "nagy szamárnak" vagy "nagy

lánynak" nevez, sokszor kigúnyol: pl. Beverem a KAPA fogaid!" Főzini ritkán szokott, én napi 1x-er eszek, és akkor is többet kap a 6 éves kistesom, mint én 13 évsen. Mindeig orditanak velem, és ha azt lássák, hogy leülnék, röktön kitalálnak valamit. A tesommal kell egy ágyban aludnom, és annyira kényelmetlen már.. Éetitek mért. Mit csináljak? Idegileg már kész vagyok.. Az osztálytársakról nem is beszélve

2015. jún. 25. 13:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Keresd fel a helyi gyámügyet, vagy családsegítőt, ha nem tudod hol van kérd meg az osztályfőnöknődet, vagy valami könyvtárost, hogy segítsen!
2015. jún. 25. 13:59
 12/15 anonim ***** válasza:
36%
Te teljesen analfabéta vagy. Mondd meg a szüleidnek, hogy arra kell az idő, hogy a helyesírást gyakorold. Akkor biztos békén hagynak egy kicsit...
2015. jún. 25. 14:05
 13/15 anonim ***** válasza:

ha ez nem kamu, akkor elsétálsz a gyámügyre agy az első rendőrhöz, aki útba esik és kéred, hogy helyezzenek el intézetben...

amúgy meg tényleg olvass javulna a helyesírásod!

2015. jún. 25. 20:02
 14/15 anonim ***** válasza:

Hívd fel a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítványt 116-111, vagy vedd fel velük az interneten a kapcsolatot.

[link]

Ők továbbsegítenek.

2015. jún. 27. 18:29
 15/15 anonim válasza:
35%
MI a fene bajotok van KAMUzósok???Megértem hogy a puccos kis cabriótokban az iphonotokról pötyögve gyakoriztok,de ha már ilyen rohadt bunkón és gonoszul válaszoltok(és nem is hasznosat),akkor inkább ne válaszoljatok!!!
2015. jún. 29. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!