Nálatok is állandóan áll a ruhakupac? Gondot okoz a ruhapakolás? Trükkök?
A néni idegen nyelven, angolul magyaráz, de a képek beszédesek lehetnek.
Keress "how to organize clothes" yt videókat.
Szia!
Bevallom, hogy nálunk is előfordulnak ruhakupacok, de szerencsére olyan még nem nagyon volt, hogy a tiszták és a szennyesek keveredtek volna!
"Aztán amikor leszedem a tiszta ruhát, nincs időm egyből elpakolni, tehát feldobom a ruhakupac tetejére, hogy ez majd úgyis "hajtogatós" lesz."
Leszeded a szárítóról ha szoktál vasalni egyből menjen a ruháskosárba, ha nem vasalsz akkor ahogy leszeded egyből hajtsd össze és menjen a szekrénybe. Nem hiszem, hogy erre ne lenne bárkinek is ideje, egy duplaszárnyas szárítónál ez a művelet alig 5-6 perc, ez tapasztalat. Ha így csinálnád akkor alapból nem alakulnának ki kupacok, nem is értem miért kell kupacba a sarokba rakni a tiszta ruhákat. A szennyes ruhának meg kell venni egy szennyes tartó kosarat, nem hiszem, hogy egy értelmes embernek többször kellene elmondani, hogy ami már volt rajta azt abba tegye (most a férjedre gondoltam).
:D egyszerűen az ő agyuk nem képes erre, én rájöttem. És nem akarom megölni a kapcsolatot egy ilyen "apróság" miatt. inkább szagolgatok, és válogatok. Örülök hogy másban nagyon rendes és a helyén van. Sok teher van rajta, ennyit kibírok.
De talán azzal én is sokat segítenék a dolgon, hogy ahogy mondták fentebb, hogy a tisztát egyből el kell pakolni. Vagy legalább másik kupacba tenni.
Szia!
Van ruháskosaram amit vasalni kell azt a szárítóról egyből abba teszem amit nem rögtön a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!