Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Sötét íróasztalon állandóan...

Sötét íróasztalon állandóan meglátszik az ujjlenyomat és a kéznyom - mivel védhetném ki?

Figyelt kérdés

Csináltattunk egy, a nappali színével harmonizáló (kb. wengéhez hasonló) íróasztalt, viszont ahogy gépelünk az egérnél és a billentyűzetnél állandóan meglátszanak az ujjlenyomatok, csuklónyomok stb.

Eddig a leghatékonyabban a nedves mikroszálas törlőkendő tűntette el, viszont félek, hogy felhólyagosodik a bútor. Pronto stb. még rondább...

Mivel tudnám hatékonyan tisztítani, napjában akár 2-3x is úgy, hogy a bútorban ne tegyek kárt, de az én szememet se szúrja az ujjlenyomat?

2012. jún. 8. 07:55
 1/6 Mara Acoma ***** válasza:
A legolcsóbb lidl ablaktisztító tökéletes. Picikét ráfújsz és száraz ronggyal át törlöd. Az összes ujjlenyomat lejön vele és gyorsan szárad, nem csíkoz.
2012. jún. 8. 08:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem megy tőle tönkre a bútorlap?
2012. jún. 8. 08:37
 3/6 anonim ***** válasza:

Ugyan nem tisztítás, de tegyél rá üveglapot. Sokkal jobb lesz a helyzet és a színén sem változtat az asztalnak.

Nekem fekete íróasztalnál bejött.

2012. jún. 8. 09:05
 4/6 A kérdező kommentje:

Üveglap megint szívás, ugyanúgy ujjlenyomatos marad - bár a tisztítása egyszerűbb...

Viszont kisgyerek van, és félek is tőle...

Még ilyen asztali könyöklőre gondoltam, dehát az sem túl szép :S

2012. jún. 8. 09:37
 5/6 Mara Acoma ***** válasza:
Nem lesz baja az ablaktisztítótól, azért mertem javasolni mert évek óta így csinálom. Irodaházban takarítok, egy paca sem lehet az asztalokon, mert ellenőrzik:) Ott is ezt használjuk, csinálhatod bátran.
2012. jún. 8. 09:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha minőségi, drága bútor, én nem tennék rá ablaktisztítót. Azok többsége alkoholos, nem tesz jót a fának! Vegyél bútorápoló srayt. Az ujjlenyomatok ellen meg nem tudsz mit tenni, mint takarítani.
2012. jún. 8. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!