Sötét íróasztalon állandóan meglátszik az ujjlenyomat és a kéznyom - mivel védhetném ki?
Csináltattunk egy, a nappali színével harmonizáló (kb. wengéhez hasonló) íróasztalt, viszont ahogy gépelünk az egérnél és a billentyűzetnél állandóan meglátszanak az ujjlenyomatok, csuklónyomok stb.
Eddig a leghatékonyabban a nedves mikroszálas törlőkendő tűntette el, viszont félek, hogy felhólyagosodik a bútor. Pronto stb. még rondább...
Mivel tudnám hatékonyan tisztítani, napjában akár 2-3x is úgy, hogy a bútorban ne tegyek kárt, de az én szememet se szúrja az ujjlenyomat?
Ugyan nem tisztítás, de tegyél rá üveglapot. Sokkal jobb lesz a helyzet és a színén sem változtat az asztalnak.
Nekem fekete íróasztalnál bejött.
Üveglap megint szívás, ugyanúgy ujjlenyomatos marad - bár a tisztítása egyszerűbb...
Viszont kisgyerek van, és félek is tőle...
Még ilyen asztali könyöklőre gondoltam, dehát az sem túl szép :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!