Hogyan jöttök ki a szüleitekkel akik még otthon laktok?
Teljesen jól. Saját "emeletem" van, de közösen főzünk, eszünk (általában), és sokat beszélgetünk, TV-zünk együtt, járunk vásárolni, kirándulni, moziba... Nagyon szeretjük egymást.
29/N
Mi nagyon jól kijövünk a szüleimmel. A barátnőm is már lassan 1 éve itt él velünk. A viszonyunk nagyon jó, a szüleim ajánlották fel hogy költözzön ide. Nekünk nagyon nagy a házunk mert sokan voltunk testvérek, de az összes testvérem külön utakon jár már, mivel én vagyok a legkisebb így én maradtam itt.
A szüleim nem akarnak egyedül maradni itt meg később ha eljön a nyugdíj ideje ami már 2-3 éven belül itt van nehezen tudnák fenntartani.
Mi a barátnőmmel spórolás miatt vagyunk itt, de annyira szeretünk itt lenni hogy a terveink közt van az hogy két külön lakrészt alakítunk ki a házban, szüleimé lesz az alsó szint miénk az emelet hogy mégse zavarjuk egymást mert most még nincs gond csak ha a szüleim nyugdíjba mennek főleg apám akkor esélyes hogy őt zavarni fogja az hogy mi itt mozgolódunk majd amikor ő pihenne vagy épp a hobbijával foglalkozna. Ezért is maradtunk abba hogy két külön lakrész lesz, az udvarunk nagy és tágas akár barátok is jöhetnek ide időnként, nekünk így jóval egyszerűbb és itt a környéken nagyon albérleti lehetőség sincs mert minden után kapkodnak. Meg kisvárosban lakunk nekem helyben van a munkahelyem, a barátnőmnek buszoznia kell és itt van közel a buszmegálló, mert ahol szóba jöhet hogy lakhatunk akár családi házas albérletbe akár panelba onnan nagyon messze van minden, és az ottani kisboltok is jóval drágábbak.
Mi a férjem szüleivel lakunk, de azért gondoltam írok. Nagyon jól, a férjem szereti és tiszteli a szüleit. Irigylésre méltóan jó a kapcsolatuk.
Amikor ideköltöztem, szó nélkül belementek az átalakításokba, felújításokba (pl külön kulcsra zárható bejárat, nekünk is saját konyha, a kert egy részét elkülönítettük, később a gyerekeknek "játszótér").
Már gyerekeink vannak, kölcsönösen segítjük egymást.
Nyilván vannak összeveszések, de meg tudjuk beszélni őket.
En nemreg elkoltoztem.
Nekem apukammal nem votl jo a viszonyom. Allando vita es ellenorzesek. Nem birtam sokaig. 22evesen pakoltam magam es jottem. Azota sokkal jobb vele is a kapcsolatom h heti par alkalommal lat csak 23N
24/N
Mi jól kijövünk, de csak mert megtartom magamnak a véleményemet mindenről és igyekszem sokat segíteni a házimunkában. Amúgy vannak dolgok, amik idegesítenek és nagyon szeretnék már egy saját háztartást, de amíg ezt nem engedhetem meg magamnak, addig örülök, hogy segítenek azzal, hogy itthon lehetek és nem szorgalmazzák a kiköltözést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!