Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám ezt a képet küldte,...

Anyukám ezt a képet küldte, mit válaszoljak?

Figyelt kérdés

Nekem ez elég rosszul esik, szerintem nem vicces. Ráadásul a szüleim elváltak és azóta is rángatnak meg én vagyok a közvetítő. Szóval az "anyu és apu" aláírás sem éppen helytálló.

Szeretnék valami bántót visszaválaszolni, legszívesebben meg is tenném, de nem akarok szemét lenni. Csak ez szerintem nem vicces

[link]

Mit válaszoljak neki, amitől kicsit észre veszi magát, de nem bántó?

2015. jún. 25. 13:10
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Mindig segítek a házimunkában, most hogy nincs suli gyakorlatilag én csinálok mindent! Ő meg egy normális családot nem volt képes biztosítani "apuval és anyuval". Ennyit erről.
2015. jún. 25. 16:26
 22/31 anonim ***** válasza:
66%
Humorérzéked 0. Én pont tegnap küldtem el a 14 éves lányomnak, aki nevetett egy jót rajta. Élértem, amit akartam, nevetett egy jót....
2015. jún. 25. 16:35
 23/31 anonim ***** válasza:
63%
Ha nekem küldött volna ilyen képet anyám, egyenesen a bíróságra mentem volna, és bepereltem volna. Ilyet nem engedhet meg magának! Anyámnak engem magázni kell itthon! Nem tegezhet, mert nem engedem neki. Az ilyen jellegű kép meg egyből kiütötte volna a biztosítékot nálam, és akkor felesleges jogi procedúrákba kellet volna belemennem, ráadásul az ügyvédem is az Ibizán nyaral!
2015. jún. 25. 16:46
 24/31 anonim ***** válasza:
57%
15/F vagyok, ez lemaradt. Ha megszólítanak engem itt vagy privátban, kérem magázzanak. Köszönöm megértésüket.
2015. jún. 25. 16:47
 25/31 A kérdező kommentje:
Nagyon viccesek vagytok, de a többit el sem olvassátok, amit írtam. Nekem nem vicces az, hogy az anyám egy rakás sz...
2015. jún. 25. 17:06
 26/31 anonim ***** válasza:
50%

Nézd, ha úgy érzed, hogy valóban anyud hibájából nincs nálatok olyan, hogy "anyu és apu", akkor én megértem, hogy emiatt nem tartod viccesnek.

Ha ő tehet arról, hogy nincs együtt a család, akkor elhiszem, hogy nem a házimunka részén húztad fel magad.

És ha ez így van, akkor túl sok mindent nem tudsz rá reagálni. Magától nem éri fel ésszel, hogy neked nem vicces, hogy anyu és apu csak külön külön léteznek, akkor valóban ízléstelen ezen poénkodni, akkor is, ha hetek óta kering a facebookon.

Viszont ha apukád ok nélkül hagyta el anyudat, akkor azért ne őt tartsd sz@r embernek, amiért nincs együtt a család. Persze ebben az esetben sem vicces, hogy szülőpárként poénkodik anyud, ha tudja, hogy neked ennyire fáj, hogy csonka család vagytok.

2015. jún. 25. 17:29
 27/31 anonim ***** válasza:
55%
Neked mi bajod van, megjott?
2015. jún. 25. 18:35
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
rájött az 5 perc vagy 5 nap?:D
2015. jún. 25. 20:24
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Ez mekkora ötlet!

Zseniálisak!

Gratulálok!

:-)))

2015. jún. 25. 22:57
 30/31 anonim ***** válasza:

Ez k**va jó!! XD

Kérdező, hisztis menstruáló p***a vagy (pacsirta, csak hogy félre ne értsd).

2015. jún. 26. 01:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!