Jogosan utalom apamat?
Sziasztok. Egy 12 eves lany vagyok. Gyorsan le is vazolom nektek a tortenetet;
Tehat az van, hogy utalom az apamat, es kiskoromban folyamatosan utott. Most megyek 6.-ba 4-5-os tanulo vagyok, de meg igy is csesztet, hogy jaj, 8.-ra megfogsz bukni ha igy haladsz. Lelkileg folyamatosan terrorizal. Ma is el akartunk menni anyaval egy boltba, de apam is jott velunk, erre feluton vissza kellett fordulni, mert hogy en mekkora ri..anc vagyok, hogy hozza sem szoltam,mert zenet hallgattam, es hogy ez nala nem divat. Mar 10 eves korom ota vagdosom magam miatta, de tudom, hogy nem lenne szabad. Mar nagyon elegem van belole. Csak a nagymamam all ki mellettem. Ja, es apam minden nap olyan jelzokkel illet meg, hogy "k..rva" "Jaj, kivancsi vagyok mar hanyan k..tak meg, mert a barataid tobb mint a fele fiukbol all", meg olyannal, hogy "rohadtul elegem van beloled, amugy is csak veletlen lettel". Jogosan utalom, vagy csak en fujom fel a dolgot? Mar teljesen ki vagyok tole. Az ekezetekert bocsanat, de igy gyorsabban irok. A fiuhaveros dolgokhoz meg meg csak annyit, hogy en inkabb fius stilusu lany vagyok, mar ovodatol kezdve.
Azért engem érdekelne, hogy anyud ilyenkor hol van amikor apád ilyeneket mond, vagy éppen megüt? Mit csinál ilyenkor anyud?
Nekem csak fiaim vannak (igaz már felnőttek) de még az ő esetükben sem tűrtem volna ilyen viselkedést az apjuktól. (hál istenek az apjuk normális ember) Ha lányom lenne, és az apja így viselkedne, előbb kapnám ki a nyelvét mint, hogy kimondjon egy csúnya szót. Szóval anyud hol van ilyenkor?
Gyanítom, hogy anyukád is hallja,látja ezeket, de semmit nem tesz. Passzívan de beleegyezik apád viselkedésébe. Így nem sokat érsz az iskolai segítséggel.
Az "apád" egy b@rom
remélem öreg korát egyedül és magányosan tölti.azt is remélem valaki egyszer jól pofán b.ssza.Egy gyerek soha nem érdemli meg hogy így beszéljenek vele.
Nagyidhoz nem tudsz elköltözni? :O
Anyukáddal miert nem lehet megcsak beszélni se erről? :O
Sajnos úgy látom, hogy az anyuka is (lelki)terror alatt van rendesen, azért nem mer a lánya védelmére kelni..
nem egyszerű a helyzet az biztos..
Beszélj nagymamáddal, menjetek családsegítőhöz, gyámügyhöz, ha mód van rá, költözz nagymamádhoz, ha felmeri vállalni, de kélek magadban ne tegyél kárt, épp elég a lelki bajod.. szorítok neked nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!