Jogosan utálom az apámat?
Most is össze vesztünk és azt mondta:
" 2 gyereket nevelek de nem is az enyém"
Én meg a nagyobb testvérem.. Mert Ő csak a középső gyerekét szereti... Én nagyon szeretem mindegyik testvérem.. De apám mindig azt mondja nekem hogy nem vagyok a gyereke meg hogy egy mocskos k*rva vagyok bisztos már sokan meg k*rtak meg ilyenek :'(
Miért nem szeret az apám??
Mit vétettem talán hogy a világra jöttem??
13L
ui:
Nagyobbik testvéren tényleg nem apué de attól még ugyanúgy a nevére vette..Én meg nem tudom hogy az Ővé vagyok-e
Szegénykém. :( Ez nagyon rossz lehet. Szerintem jogosan utálod. :( Próbálj a lelkére beszélni, hogy ha nem is szeret, legalább fogadjon el, és ne bántson. Vagy beszélj édesanyáddal. :(
Ha akarsz, nyugodtan írj egy e-mailt, panaszkodd ki magad. :)
Köszönöm!! Most is azt mondja hogy apád biztos valahol pecázik... :'( Mikor meg én mondom neki hogy nem az apám mert most is beül ide és azt mondja hogy nem voltam soha neki a gyereke..
Mikor meg úgye mondom neki hogy nekem Ő nem az apám akkor meg azt mondja hogy "nem is voltam soha"
És anyud hol van ilyenkor? Ő miért nem áll ki melletted?
Ha egyébként se az apád, meg nem is szeret úgy, mintha a lánya lennél, akkor ne bántson a dolog. Hagyd figyelmen kívül a dolgot.
de amikor Ő ki akar békülni és én meg nem,akkor meg veszekedik :'(..
Mindig akkor mondja csak ha nincsen anya itthon.. Amúgy nem meri mert ha elválnának nem maradna senkije..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!