Miért kell ilyenen problémázni?
Figyelt kérdés
Letettem az érettségit. De úgy határoztam, hogy nem egyetemre megyek, hanem szakmát tanulok. Beiratkoztam egy CNC szakmára, de anyámék mindig vitáznak, hogy minek tanultam, ha utána el... az egészet egy szakma miatt.2015. jún. 23. 07:58
11/13 anonim válasza:
és miért pont CNC-snek akarsz menni? vasat láttál már?-vagy csak láttad valahol hogy milyen szépen peregnek a számok a cnc monitorján?-ne akarjon már minden fiatal idióta cnc s lenni, elegünk van már belőletek!-egy öreg CNC-s
Kedves 10# !
Te meg talán a MacLeod klánba tartozol, és csak akkor adod át a szakmádat, ha leviszi a fejedet egy présgép?
12/13 anonim válasza:
Hát ha te hegeszteni meg CNC-zni akarsz, akkor tanuld azt. Nem kell mindenkinek diploma.
13/13 anonim válasza:
Mert azt akarják, hogy jól keress, hogy olyan munkád legyen, amiből stabilan meg lehet élni. De én se értem, hogy miért nem fogadják el, miért lenne az jó nekik, hogyha olyat tanulnál meg csinálnál sokáig, amit adott esetben nem hogy nem szeretsz, hanem még idegesít is, meg lestrapál az, hogy azt kell csinálnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!