Szerintetek is túl érzékeny vagyok?
Már régóta diétázom, 96kg voltam, most 72kg. Már csak 4 kg-mot kell fogynom ahhoz, hogy normális legyen a testsúlyom. Apukám megkérdezte, hogy hány kg vagyok június elején, és akkor 73 voltam. Most is megkérdezte, most 72. Azóta állandóan megjegyzéseket tesz, hogy feleslegesen költöm az ő pénzét akkor, ha csak 1kg-t fogytam 1 hónap alatt! Meg ha lát extrém kövér nőket az utcán, mindig mondja, hogy ott vagyok én. Próbáltam vele beszélni erről, de egyszerűen nem érti vagy nem akarja.
Nagyon bánt, mert sok munkám van benne, hajnalban kelek futni, este is edzem, mellette megfelelő étrenden vagyok. Előttem eszik a fagyit és néha úgy megkívánom, de sosem eszem, mert nem szabad! Nem tudom, hogy most miért nem fogytam többet, mint 1kg, talán stagnál a fogyásom meg az utolsó kilókat nehezebb leadni... Nem tudom.
Szóval, szerintetek is én vagyok az érzékeny és apám jogosan mondja?!
17/l
Apád egy tuskó.
Ő nem túlsúlyos?
Egyébként meg gratula, ügyi vagy! Csak így tovább!!!
Minél kisebb a túlsúly, amit cipelsz, annál nehezebben megy le. A súlyosan elhízott emberek ezért fogynak több tíz kilót akár néhány (3-4) hónap alatt, míg akinek 5 kiló feleslege van, az is beletelik ennyi időbe. Jó úton jársz, ne hagyd abba és ne hagyd magad elbátortalanítani! Apukád nyilván nem tud semmit a fogyásról, csak amit néha hall. A te tested, te küzdesz érte, te tudod, hogy működnek a dolgok.
Annyit talán megpróbálhatsz elmondani, amit itt én is leírtam.
Amúgy ezt nem értem, hogy érti, hogy az ő pénzét költöd feleslegesen? Mire mondta ezt? talán sportbérletet fizet, vagy a kajáidat? Talán azt is megmondhatod neki, hogy a fogyás nem azt jelenti, hogy megérkeztél a vágyott súlyba és eldobod az egészet, hanem ezt fenn kell tartani, állandóan dolgozni kell érte.
Szerintem igazad van. Több mint 20 kg fogyás nem semmi teljesítmény, gratulálok hozzá! Az egy hónap alatt 1 kg fogyás pedig teljesen jó.
Apukád kicsit leallhatna. Gondolom neki nem sikerült Ennyit fogynia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!