Most en mit tehetek arrol, hogy erzekeny vagyok?
Annyira rosszul esett, hogy csinaltam egy minyonos tortat, mire hazaertek a szuleim a munkabol, es ahelyett, hogy orultek volna, hogy kreativ vagyok kicsit, es nem tvzek meg netezek egesz nap, kirohognek, hogy milyen gyerek vagyok, nevetnek rajtam a szuleim. Nem azt varom, hogy dicserjenek agyon, de nagyon rosszul esett, hogy probalok nem punnyadni, erre igy viselkednek. Es mikor mondom, hogy ezzel azt erik el, hogy nincs is kedvem semmit barkacsolni, semmi, akkor elkezdenek itt csapkodni.
21L
Lehet, hogy gyerekes, de olyan boldog voltam, hogy csinalhatok valami nem mindennapit, erre tessek...
Szerintem nem kéne ezen röhögni, még ha nem is ilyet várna az ember egy ennyi idős lánytól.
Örülni kell neki és akkor jobbat és jobbat csinál, mert lelkesebb is lesz.
Igen, itt szerintem sem a tortádat röhögték ki, hanem az egész szituációt.
20-on évesek viszonylag ritkán sütnek mesefigurás tortát ad hoc a szüleiknek. :-D
Nem tudom, hogy ki hogy reagálta le a helyzetet, tehát hogy szüleid tényleg bunkón röhögtek-e ki vagy te vetted túl érzékenyen, de a véleményem:
Én is szoktam még "bohóckodni" 20 éves létemre, tehát küldök anyunak egy vicces képet vagy valamin poénkodom és azon nevetni szoktak, hogy "de kis hülye vagy". Ők nem sértőnek szánják, hanem hozzáteszik, hogy emlékeznek, mikor még fürtös kislány voltam és néha eszükbe jut még az a kép rólam. Szerintem ennyi idősen még minden szülő látja a kisgyereket a gyermekében, hiszen annyira nem vagyunk felnőttek, hogy egy komoly, családos anya jusson rólunk eszünkbe (legtöbbünk még tanul, dolgozik, szórakozik). Barátom 22 éves, már sokat letett az asztalra, nagyon talpraesett, de anyukája még mindig van hogy "ciki" dolgokat kommentel a képe alá,amin a barátai nevetnek.
Ha a szüleid azt mondják, úristen lányom, de gyerekes vagy és úgy nevetnek ki, az más. Szülőföggő, ha én csinálnék egy ilyen tortát, anyukám nevetne, tetszene neki, mert jópofa.
Aki begyöpösödött és cikinek tartja, ha valaki ennyi idősen poénkodik vagy előjön belőle a gyerek, annak elég szar élete lehet. Nem tudom, neked kell átgondolnod, hogy miket mondtak. Ha csak szimplán megmosolyogják, az egyáltalán nem ad sértődésre okot.
szerintem semmi gáz nincs benne.. ha a szüleid emiatt kiröhögnek akkor ne süss nekik többet..
én sokat sütök, szeretek díszíteni is. ettől nem érzem magam gyerekesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!