Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most en mit tehetek arrol,...

Most en mit tehetek arrol, hogy erzekeny vagyok?

Figyelt kérdés

Annyira rosszul esett, hogy csinaltam egy minyonos tortat, mire hazaertek a szuleim a munkabol, es ahelyett, hogy orultek volna, hogy kreativ vagyok kicsit, es nem tvzek meg netezek egesz nap, kirohognek, hogy milyen gyerek vagyok, nevetnek rajtam a szuleim. Nem azt varom, hogy dicserjenek agyon, de nagyon rosszul esett, hogy probalok nem punnyadni, erre igy viselkednek. Es mikor mondom, hogy ezzel azt erik el, hogy nincs is kedvem semmit barkacsolni, semmi, akkor elkezdenek itt csapkodni.

21L

[link]

Lehet, hogy gyerekes, de olyan boldog voltam, hogy csinalhatok valami nem mindennapit, erre tessek...

2014. okt. 28. 15:23
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem egy hatalmas félreértés áldozata vagy. Ha a huszonéves húgom süt egy ilyen kinézetű tortát lehet én is körberöhögöm. (volt rá példa) De ő nem sértődik meg ezen hanem egy "és akkor mi van?" típusú beszólással válaszol. Kreatív vagy, szép is lett a torta, de egy felnőttől csak úgy délutáni sütögetés címszóval nem egy ilyen tortát vár az ember. A fiatalabb rokonnak vagy konkrét embernek sütöd, akkor egész biztos megdicsérnek, hogy de szép lett.
2014. okt. 28. 15:27
 2/35 A kérdező kommentje:
Soha eletemben nem sutottem meg tortat, de ezek utan soha nem is fogok!!
2014. okt. 28. 15:29
 3/35 anonim ***** válasza:
26%
Ja-ja, ilyen tortát legközelebb a haveroknak süss, a szüleidnek munka utánra inkább vacsit készítsd, azt jobban fogják értékelni hidd el!
2014. okt. 28. 15:29
 4/35 A kérdező kommentje:
Vacsorat is csinaltam nekik! Es ez nem arrol szol, hogy mit csinaltam, hanem, hogy belekezdtem olyasmibe, amit soha nem csinaltam... Mar ne haragudj, de rohadtul sz.arul esik!
2014. okt. 28. 15:31
 5/35 anonim válasza:
71%

Szerintem nem kéne ezen röhögni, még ha nem is ilyet várna az ember egy ennyi idős lánytól.

Örülni kell neki és akkor jobbat és jobbat csinál, mert lelkesebb is lesz.

2014. okt. 28. 15:32
 6/35 anonim ***** válasza:
65%

Igen, itt szerintem sem a tortádat röhögték ki, hanem az egész szituációt.

20-on évesek viszonylag ritkán sütnek mesefigurás tortát ad hoc a szüleiknek. :-D

2014. okt. 28. 15:34
 7/35 A kérdező kommentje:
Egy csokitorta, csak nem csokimaz van rajta, hanem probaltam kicsit kreativabbnak lenni, es valami vidam dolgot raszerkeszteni. Bar foloslegesen, mert az igyekezetmnek az volt a vege, hogy jol szemberohognek... Ez utan oszinten kinek van kedve barmit is csinalni?
2014. okt. 28. 15:37
 8/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy ki hogy reagálta le a helyzetet, tehát hogy szüleid tényleg bunkón röhögtek-e ki vagy te vetted túl érzékenyen, de a véleményem:

Én is szoktam még "bohóckodni" 20 éves létemre, tehát küldök anyunak egy vicces képet vagy valamin poénkodom és azon nevetni szoktak, hogy "de kis hülye vagy". Ők nem sértőnek szánják, hanem hozzáteszik, hogy emlékeznek, mikor még fürtös kislány voltam és néha eszükbe jut még az a kép rólam. Szerintem ennyi idősen még minden szülő látja a kisgyereket a gyermekében, hiszen annyira nem vagyunk felnőttek, hogy egy komoly, családos anya jusson rólunk eszünkbe (legtöbbünk még tanul, dolgozik, szórakozik). Barátom 22 éves, már sokat letett az asztalra, nagyon talpraesett, de anyukája még mindig van hogy "ciki" dolgokat kommentel a képe alá,amin a barátai nevetnek.

Ha a szüleid azt mondják, úristen lányom, de gyerekes vagy és úgy nevetnek ki, az más. Szülőföggő, ha én csinálnék egy ilyen tortát, anyukám nevetne, tetszene neki, mert jópofa.

Aki begyöpösödött és cikinek tartja, ha valaki ennyi idősen poénkodik vagy előjön belőle a gyerek, annak elég szar élete lehet. Nem tudom, neked kell átgondolnod, hogy miket mondtak. Ha csak szimplán megmosolyogják, az egyáltalán nem ad sértődésre okot.

2014. okt. 28. 15:41
 9/35 A kérdező kommentje:
Es mar nem azert, de ahelyett, hogy orultek volna, hogy nekikedztem tortat csinalni kirohognek. Egy vadidegen probalkozasat nem rohogom ki, meghogy a sajat lanyomet
2014. okt. 28. 15:41
 10/35 anonim ***** válasza:
68%

szerintem semmi gáz nincs benne.. ha a szüleid emiatt kiröhögnek akkor ne süss nekik többet..

én sokat sütök, szeretek díszíteni is. ettől nem érzem magam gyerekesnek.

2014. okt. 28. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!