Most en mit tehetek arrol, hogy erzekeny vagyok?
Annyira rosszul esett, hogy csinaltam egy minyonos tortat, mire hazaertek a szuleim a munkabol, es ahelyett, hogy orultek volna, hogy kreativ vagyok kicsit, es nem tvzek meg netezek egesz nap, kirohognek, hogy milyen gyerek vagyok, nevetnek rajtam a szuleim. Nem azt varom, hogy dicserjenek agyon, de nagyon rosszul esett, hogy probalok nem punnyadni, erre igy viselkednek. Es mikor mondom, hogy ezzel azt erik el, hogy nincs is kedvem semmit barkacsolni, semmi, akkor elkezdenek itt csapkodni.
21L
Lehet, hogy gyerekes, de olyan boldog voltam, hogy csinalhatok valami nem mindennapit, erre tessek...
Ilyen tortát úgy lehet csinálni, hogy a formába rakni a tésztát és megsütni. Nem a kérdező vágta ilyen formára magától.
Kérdező, te túlérzékeny vagy. Ennyi.
Tényleg szörnyen túldramatizálod a dolgot.
Te ismered a szüleidet, ha komoly emberek, akkor talán nem egy gyerekfilm-figurával kellett volna mglepni őket.
Ilyet kisgyerekeknek szokás csinálni.
Nagyon jó tortákat lehet "kikreatívkodni" de ebben pl. valóban semmi extra nincsen, se kinézetre, se technikára.
Hogy kevesen csinálnak ilyet? Manapság szinte mindegyik kisgyerekes szülő.
Hogy elkezdenek csapkodni amiért 21 évesen kivered a rinyát az teljesen érthető. Sírtál is kicsit, vagy csak hisztiztél egy sort?
Bár akinek tényleg ekkora világszám hogy felnőtt nőnemű egyedként összehoz egy tortát, hát mit várjon az ember... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!