Most en mit tehetek arrol, hogy erzekeny vagyok?
Annyira rosszul esett, hogy csinaltam egy minyonos tortat, mire hazaertek a szuleim a munkabol, es ahelyett, hogy orultek volna, hogy kreativ vagyok kicsit, es nem tvzek meg netezek egesz nap, kirohognek, hogy milyen gyerek vagyok, nevetnek rajtam a szuleim. Nem azt varom, hogy dicserjenek agyon, de nagyon rosszul esett, hogy probalok nem punnyadni, erre igy viselkednek. Es mikor mondom, hogy ezzel azt erik el, hogy nincs is kedvem semmit barkacsolni, semmi, akkor elkezdenek itt csapkodni.
21L
Lehet, hogy gyerekes, de olyan boldog voltam, hogy csinalhatok valami nem mindennapit, erre tessek...
Szerintem nem rosszindulatból nevettek, hanem a helyzet és a tortád "fazonja" váltotta ki ezt belőlük.
Rögtön a volt barátom jutott rólad eszembe, aki szintén nagyon érzékeny volt. Időnként nagyon jókat főzött és ilyenkor halálra kellett dicsérni, mert elvárta. Tényleg finom volt, de már sokszor unalmas volt a dicséret. Ha pedig valaki véletlenül megjegyezte, hogy nekem egy kicsit sós, akkor hihetetlen gyorsan felszívta magát, hogy én nektek a büdös életbe soha nem fogok főzni, mert csak kritizáltok. Ilyenkor nem tudtuk, hogy mi rontottuk el, mert mertünk szólni, vagy tényleg bunkók voltunk.
Oszinten szolva egeszen addig, amig haza nem jottek es le nem blamaltak, azt gondoltam, hogy de jo, csinaltam egy olyan tortat, amit talan 1000 emberbol 1 csinal meg.
De neki ez gyerekes, es olyan dolog, amit ki kell nevetni. Az bant a legjobban, hogy nem vettek figyelembe azt, hogy kinlodtam vele, probaltam valami olyat alkotni, amit nem akarki csinal meg. Meg ha gyerekesnek is gondoltak, miert kell ezert a masikat megbantani!?
1. Szerintem is gyerekes
2. Nevettél volna velük duzzogás helyett
3. Abszolút egyetértek az első hozzászólással
Nem azt vartam, hogy agyondicserjek a tortamat, csak annyit vartam volna, hogy orulni fognak, hogy valami kulonlegeset csinaltam.
Es mikor elmondtam, hogy nincs is mar kedvem semmihez, meg ok kezdtek el itt a szekrenyt csapkodni, a telefont...
Gratulálok a tortához! Nagyon jól sikerült. ÉN is meg fogok próbálkozni vele.
Nem értem a szüleid. Lehet hogy csak zavarban voltak? Van aki nem tud mit kezdeni egy helyzettel és ezt úgy próbálja palástolni hogy fikáz másokat, vagy nevet.
Ne add fel a próbálkozásod. Készíts még sok ilyet! Sok gyesen lévő anyuka kezdett el formatortákat sütni , és a végén még munkába sem mentek vissza mert olyan jól bejött a tortázás. Egy jó ösztöndíj kiegészítés is lehet még belőle. GYakorolj sokat mert tehetségesnek látszol. Te vágytál az elismerésre és nem mutatták ezt ki feléd. Ezért csalódott vagy. Ne foglalkozz vele. Lehet hogy te érzékenykedted túl, vagy ők bunkók....teljesen mindegy. A kedvedet azért ne vegyék el tőled a kreativitástól, mert azt ne engedd meg nekik.
Esetleg nem lehet hogy a mosogatnivaló ott maradt és azért voltak bunkók?
Egy tortát hogy lehet "cikinek" tartani? Jóra neveled te is a gyereket.
Egy torta, ha finom, tök mindegy, milyen külsőben van. Nem lehetnek túl lazák a szüleid, ha nem poénként fogták fel a dolgot.
ma 15:50
Oszinten sajnallak benneteke! Ha az en gyerekem barmilyen tortat sutne, soha nem nevetnem ki, hanem batoritanam, hogy csinaja, ha szereti, meg ha nem is ertek vele egyet.
Ezert van az, hogy sok ember semmit nem akar csinalni, mert jonnek a negativ visszajelzesek. Es ezek utan tenyleg SOHA nem fogok nekik semmilyen tortat csinalni, mert egyszeruen nem ertekelik, hogy ahelyett, hogy csinaltam volna mas dolgot, mondjuk doglottem volna a tv elott, sutottem egy tortat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!