Most en mit tehetek arrol, hogy erzekeny vagyok?
Annyira rosszul esett, hogy csinaltam egy minyonos tortat, mire hazaertek a szuleim a munkabol, es ahelyett, hogy orultek volna, hogy kreativ vagyok kicsit, es nem tvzek meg netezek egesz nap, kirohognek, hogy milyen gyerek vagyok, nevetnek rajtam a szuleim. Nem azt varom, hogy dicserjenek agyon, de nagyon rosszul esett, hogy probalok nem punnyadni, erre igy viselkednek. Es mikor mondom, hogy ezzel azt erik el, hogy nincs is kedvem semmit barkacsolni, semmi, akkor elkezdenek itt csapkodni.
21L
Lehet, hogy gyerekes, de olyan boldog voltam, hogy csinalhatok valami nem mindennapit, erre tessek...
Kár ekkora drámát csinálni, ha szüleid tényleg bunkóztak, akkor szégyelljék magukat, de ha nem, akkor te meg lépj túl rajta. Aranyos lett, írtuk többen is.
Ha szüleid ilyenek, akkor inkább máskor főzz nekik valami finomat vagy takaríts ki, lehet azt jobban értékelik. De már ennyi idősen értelmesebb dolgokon is problémázhatnál, pl. ha jársz suliba, akkor azon.
Már ne is haragudj, de ez nem egy akkora mű hogy ilyet 1000 emberből egy csinál..naponta csinálnak a világon ehhez hasonló tortákat/apró süteményeket/más édességeket. Szerintem te egy drámakirálynő vagy, aki ha nem csak a dicséretet kapja, akkor bosszút esküszik a világ ellen és ahelyett hogy tovább próbálkozna, felad mindent. Az meg külön elkeserítő szerintem, hogy 21 éves létedre nálad az a nagy teljesítmény hogy megsütsz egy tortát, aztán elmosogatsz magad után (wow mintha más nem ezt csinálná) és magad is bevallod hogy állandóan a gép/tv előtt ülsz....Én 15 éves korom óta sütök, és volt hogy apám szó szerint megmondta hogy szär volt a süti...mit csináltam? SEMMIT! Gondoltam hogy oké, neki nem ízlik, majd a következő fog. Nem tántorított el attól hogy süssek. Amúgy szokj hozzá "kislány" hogy az élet nem csak dicséretből áll. Az élet minden terén előfordul majd hogy magasról tesznek a te munkádra/kreativitásodra.
Üdv: Egy szintén 21/L
22-es vagyok: én pl. nem tudok sütni. Az tud, aki gyakorol, ahogy a példád is mutatja.
Nagyon megtetszett mindenkinek ez a drámakirálynő szó. Most ez a menő?
A tortával nincs semmi baj.
Te viszont tényleg gyerekes vagy ezzel a dacos viselkedéssel, hogy jaj hát akkor soha többet nem is fogok ilyet csinálni... Nem kell mindent így magadra venni.
1. Elképesztően gyerekes vagy, hogy a neten duzzogsz és elvárod kvázi ismeretlenektől, hogy hatódjanak meg mert te sütöttél. És persze dicsérgessenek is.
2. Ez a torta azért annyira nem nagy szám, hogy el kelljen ájulni tőle, különösen antipatikus, hogy azt írod: 1000 emberből ha 1 meg tudja csinálni.... elárulom: annál sokkal többen.
3. Tök jó, hogy elkezdtél sütögetni, ez nagyon szimpatikus dolog, de azért az ne várd, hogy a világ meghatódik tőle.... 21 éves vagy, ne várj már kitüntetést azért, mert készítettél egy sütit.
4. Azt írod: "Nem azt várom, hogy dicsérjenek agyon, de...." - de, igen, pont azt várod. Nem kéne. Nagyon gáz és gyerekes az "akkor többet soha semmit nem sütök nekik" hozzáállásod is. Komolyan. Ciki. Drámakirálynő vagy, ez a helyzet.
Kit érdekel ,hogy a szürke(marha) emberek mit várnak el bizonyos korú emberektől?
Igenis legalább egy pozitív megerősítést kitolhattak volna magukból ha már szülőknek nevezik magukat.
Akkor bezzeg lenne ugatás ha a kicsike lányuk péntektől vasárnapig föld alá inná magát és széttenné a lábát mindenféle retardáltnak, mert hát ugye a mai korcs erkölcsű világnak ez az " élés"... Elsőre az ittlevő csodanők még ennyit se tudnának megcsinálni szóval nyugodj meg kérdező, legközelebb meg egy szép középső ujjat süssél...meglátjuk ,hogy a szüleid mennyire érzékenyek ;)
Pontozzatok le nyugodtan!!
De én megértem a kérdezőt, TI? Nem. Hiába mesefigura, megnézném ti tudnátok e ilyet csinálni! Nagyon jó lett. És megértem, hiszen látta a kérdező a szülei nevetéséből, hogy jó, vagy rossz szándékkal nevettek-e. Ő úgy vette észre, rosszból. Ismeri a szüleit!
Sajnálom, hogy kinevettek, mert szuper torta lett! Ennyit erről! Legalább alkotott valamit. Ezer dicséret, nehéz egy ilyen tortán csinálni, és főleg hogy első sütésed... Hát ahhoz képest akár egy szakács! Pontozzatok le, de ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!