Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek miért akad ki...

Szerintetek miért akad ki ennyire, ha nem ízlik az étel?

Figyelt kérdés
Ha nem ízlik valakinek valami kaja amit főz, anyám habzó szájjal ordibál és kitör a 3. világháború. Múltkor paradicsommártást főzött, mondtam neki, hogy ebből hiányzik a cukor, úgy nekem esett, hogy köpni-nyelni nem tudtam, de aztán a végén ő is bevallotta, hogy tényleg cukortalan. Mindenféle szarokat főz amiket beküldenek az újságokba, pl a múltkori alkotása a spagettis csirke volt. Spagetti tészta volt a tepsiben, azon csirkecombok, meg valami olyan szósz, mintha ráhánytak volna, az íze sem volt jobb, mint a kinézete. Mindent ehetetlenre sóz, mert ő cigizik már vagy 30 éve és nem érzi az ízeket. Mondjuk neki, hogy ne sózzon már ennyire, de azt mondja, hogy az egyáltalán nem sós meg az jobb lenne-e ha nem lenne íze. Nem tudom miért nem lehet utólag sózni. Tegnap pogácsát sütött, küldött a papának, kérdezte hogy ízlett-e neki, mondtam neki, hogy azt mondta jó volt, csak kicsit sós, erre ordibálva felhívta telefonon, hogy mit képzel, hogy leszólja a kajáját. Mindenre azt mondja, hogy majd átviszi a szomszéda, ott majd biztos megeszik stb. Főzni senkinek nem enged, rajta kívül nem léphet be senki a konyhába.

2015. jún. 20. 20:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
44%
Hát ez hatalmas.:DDDD Nekem a mamám ilyen. Ha valamire azt mondom, hogy nem ízlik, életem végéig hallgathatom:DDD
2015. jún. 20. 22:12
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
Költözz el, ő meg egye meg, amit főzött.
2015. jún. 20. 23:01
 13/13 anonim ***** válasza:
En is a hozzajuk hasonlo elviselHetrlen szuloktol koltoztem el 20 evesen. Minel korabban koltozol, annal jobb. Mas megoldas nincs. Azota jol fozok,Nem hiztam el, nyugalom van es vegre boldog vagyok!n
2015. jún. 21. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!