Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek miért akad ki...

Szerintetek miért akad ki ennyire, ha nem ízlik az étel?

Figyelt kérdés
Ha nem ízlik valakinek valami kaja amit főz, anyám habzó szájjal ordibál és kitör a 3. világháború. Múltkor paradicsommártást főzött, mondtam neki, hogy ebből hiányzik a cukor, úgy nekem esett, hogy köpni-nyelni nem tudtam, de aztán a végén ő is bevallotta, hogy tényleg cukortalan. Mindenféle szarokat főz amiket beküldenek az újságokba, pl a múltkori alkotása a spagettis csirke volt. Spagetti tészta volt a tepsiben, azon csirkecombok, meg valami olyan szósz, mintha ráhánytak volna, az íze sem volt jobb, mint a kinézete. Mindent ehetetlenre sóz, mert ő cigizik már vagy 30 éve és nem érzi az ízeket. Mondjuk neki, hogy ne sózzon már ennyire, de azt mondja, hogy az egyáltalán nem sós meg az jobb lenne-e ha nem lenne íze. Nem tudom miért nem lehet utólag sózni. Tegnap pogácsát sütött, küldött a papának, kérdezte hogy ízlett-e neki, mondtam neki, hogy azt mondta jó volt, csak kicsit sós, erre ordibálva felhívta telefonon, hogy mit képzel, hogy leszólja a kajáját. Mindenre azt mondja, hogy majd átviszi a szomszéda, ott majd biztos megeszik stb. Főzni senkinek nem enged, rajta kívül nem léphet be senki a konyhába.

2015. jún. 20. 20:22
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Ilyenkor anyázik is, hogy a k*rv* édes anyádat, a pics*d az a sós meg ilyenek...
2015. jún. 20. 20:24
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Vagy álljatok a sarkatokra, vagy rendeljetek kaját, vagy egyétek a szart. Több lehetőség nincs.
2015. jún. 20. 20:30
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Dehogynincs több lehetőség. A sarkukra állnak, és elkezdenek főzni. Biztos nem áll őrt éjjel-nappal a nő a konyha ajtaja előtt a sodrófával.
2015. jún. 20. 20:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Azt te csak hiszed... A hűtőt is csak ő nyithatja ki. Vagy ha valaki kinyitja egyből ott terem mögötte és kérdezgeti, hogy mit keresel?
2015. jún. 20. 20:40
 5/13 anonim ***** válasza:
79%
Ilyenkor válaszoljatok az ő stílusában: anyádat keresem.
2015. jún. 20. 20:43
 6/13 anonim ***** válasza:
74%
Nálam is ez volt az egyik ok, hogy leléptem 18 évesen, borzalmas volt a kaja és csak evés időben nyithattuk ki a hűtőt. Bár annyi előnye volt, hogy akkor még vékony voltam, sajnos mióta én finomakat főzök, felszaladt rám pár kiló. :) Szóval mindennek meg van az előnye.
2015. jún. 20. 20:48
 7/13 anonim ***** válasza:
73%

Ami szar, azt nem eszed meg. Ha megkérdezi miért nem eszed meg, azért mert szar. Hadd ordibáljon.

Anya mi lesz az ebéd ma? Ja jóvan, akkor én hozok kaját a giroszozóból, szevasz!

2015. jún. 20. 20:49
 8/13 A kérdező kommentje:
Ha megkérdezzük mi lesz az ebéd arra rendszerint azt válaszolja, hogy kaja...
2015. jún. 20. 20:50
 9/13 anonim ***** válasza:
49%
Jaj,de könnyen írják egyesek,hogy hozza a kaját magának,rendeljen,stb.De mi van,ha gyerek,és nincs pénze?ami elég valószínű...Apukáddal nem tudsz beszélni?Sajnos attól még,hogy valaki nő,nem születik egyből anyai,vagy szakács ösztönnel.Ezt ő nem érti meg.Az az érzésem,hogy valamiért nagyon boldogtalan.
2015. jún. 20. 20:54
 10/13 anonim ***** válasza:
49%

Nem irigyellek Kedves Kérdező, de nagyon jót nevettünk a történeten. :)

Kitartást és türelmet a Családnak!

2015. jún. 20. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!