Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vigasztalhatnám magam?

Hogyan vigasztalhatnám magam?

Figyelt kérdés
Minden éjszaka elalvás előtt sírok, mert attól félek, hogy nem fog felébredni anyukám.12/l vagyok anyukám 49 éves

2015. jún. 18. 18:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Érdekes, mert volt hasonló témájú kérdés. Nekem is voltak hasonló félelmeim régebben (hogy kivel kapcsolatban az nem lényeges), nem tudom igazából mit lehet tenni ez ellen. De úgy látom többen is vagyunk így.
2015. jún. 18. 23:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Miért ne ébredne fel? Hacsak nincs valamilyen halálos betegsége vagy káros szenvedélye, akkor ennyi idősen valószínűleg fel fog ébredni még vagy 30-40 évig. Ilyenkor gondolj azokra az ismerőseidre, akik ennél jóval idősebbek, és még mindig élnek.
2021. aug. 14. 03:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!