Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan vigasztalhatnám magam?

Hogyan vigasztalhatnám magam?

Figyelt kérdés
Minden éjszaka elalvás előtt sírok, mert attól félek, hogy nem fog felébredni anyukám.12/l vagyok anyukám 49 éves

2015. jún. 18. 18:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért gondolsz ilyent? Tudod?
2015. jún. 18. 18:22
 2/12 anonim ***** válasza:
9%
Mi a baj kedves? Miert sirsz ? Mit tapasztalsz? En szivesen leszek a beszelgeto partnered/bizalmasod privatban is.
2015. jún. 18. 18:23
 3/12 anonim ***** válasza:
32%
Volt egy osztálytársnőm akinek, szintén ilyen öreg volt az anyukája. A mai napig él, viszont egy szép nyári napon a nagyija aki a suli szomszédságában lakott tényleg nem ébredt fel. :D Volt ám sírás-rívás. Szerintem nyugi, élni fog még egy ideig, ha csak nincs valami betegsége vagy el nem üti egy busz.
2015. jún. 18. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:
96%

"Volt egy osztálytársnőm akinek, szintén ilyen öreg volt az anyukája"

49 év, az hol öreg? A 49 év, az teljesen középkorúnak számít. Amúgy is az öreg szerintem olyan "csúnya", inkább nevezzük idősnek. Szerintem ha valaki 70+, onnantól számít idősnek

2015. jún. 18. 18:34
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Osztom a 4. Véleményét !!!
2015. jún. 18. 18:35
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen időszakom, éjjel sokszor átmentem anyámhoz és felkeltettem, hogy jól van-e. Sőt volt egy gyik-es aki 21 éves és a mai napig ettől fél.

Szerintem nézz szembe a félelmeddel, beszélj erről anyukáddal nyugodtan, nem fog kinevetni :)

2015. jún. 18. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Ezt szorongásnak hívják. Beszélj a félelmeidről anyukáddal.
2015. jún. 18. 18:47
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
kedves #4 és 5 elmentek Ti a tudjátok hová... Igaz ugyan, hogy "hivatalosan" valóban 70 felett számít az ember idősnek, de akkor sem kötelező elmenni a túlvilágra. Kedves kérdező, a Te korodban nagyon sokat foglalkozik az ember gyereke a halállal (én is így voltam), de édesanyád túl fiatal még. Ráadásul ott vagy Te is neki és ez erőt ad az embernek, hogy van még feladata az életben.
2015. jún. 18. 18:55
 9/12 anonim ***** válasza:

4-es vagyok és ez a kedves 8-asnak szól!

Mi a francról beszélsz te elmeháborodott? Ki mondta egy büdös szóval is, hogy 70 felett el kell mennie valakinek? Én csak leírtam, hogy egy 49 éves középkorú és 70+ az idős, de egy szóval se, hogy haljon meg bárki.

2015. jún. 18. 19:01
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen időszakom, mentem át a szüleimhez, és bújtam be, hallgattam ahogy szuszognak.

Felnőtt koromban , utána olvastam, pár évvel ezelőtt, nem emlékszem teljesen, pontosan, de pszichológiai tudományos cikkekben azt írták, hogy ez teljesen természetes ebben a korban, az érzelmi inteligenciád fejlődésével jár együtt.

Szóval ne aggódj, minden rendben van, gondolom, nem beteg. Amikor félsz, menj át, bújj be mellé, beszélgessetek.

2015. jún. 18. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!