Hogyan vigasztalhatnám magam?

"Volt egy osztálytársnőm akinek, szintén ilyen öreg volt az anyukája"
49 év, az hol öreg? A 49 év, az teljesen középkorúnak számít. Amúgy is az öreg szerintem olyan "csúnya", inkább nevezzük idősnek. Szerintem ha valaki 70+, onnantól számít idősnek

Nekem is volt ilyen időszakom, éjjel sokszor átmentem anyámhoz és felkeltettem, hogy jól van-e. Sőt volt egy gyik-es aki 21 éves és a mai napig ettől fél.
Szerintem nézz szembe a félelmeddel, beszélj erről anyukáddal nyugodtan, nem fog kinevetni :)

4-es vagyok és ez a kedves 8-asnak szól!
Mi a francról beszélsz te elmeháborodott? Ki mondta egy büdös szóval is, hogy 70 felett el kell mennie valakinek? Én csak leírtam, hogy egy 49 éves középkorú és 70+ az idős, de egy szóval se, hogy haljon meg bárki.

Nekem is volt ilyen időszakom, mentem át a szüleimhez, és bújtam be, hallgattam ahogy szuszognak.
Felnőtt koromban , utána olvastam, pár évvel ezelőtt, nem emlékszem teljesen, pontosan, de pszichológiai tudományos cikkekben azt írták, hogy ez teljesen természetes ebben a korban, az érzelmi inteligenciád fejlődésével jár együtt.
Szóval ne aggódj, minden rendben van, gondolom, nem beteg. Amikor félsz, menj át, bújj be mellé, beszélgessetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!