Miért mond folyton ellent nekem az anyám?
1. Minek emlegeted FOLYAMATOSAN, hogy el akarsz költözni? Csöndben maradva nem lehet lakásra gyűjteni?
2. Ha az önálló életkezdéstől anyukád el tud tántorítani annyival, hogy azt mondja, minek mennél egyedül egy saját lakásba, akkor nem is való neked az önálló élet.
1. Fenéért emlegetsz ilyen távoli terveket.. "majd 2 év múlva" dolgokat senki nem fog komolyan venni. Ha meg nem támogatnak benne, pláne minek kell mindenkinek állandóan felhozni a témát, baromi unalmas lehet.
2. Nőj már fel, ha anyukád "mindig azt mondja, hogy egyedül minek menjek egy saját lakásba", akkor mondd meg neki "mert önállóan szeretnék élni" és téma lezárva, nem kell elfogadni ellenérveket.
3. 23 évesen ne siránkozz, mint egy 13 éves.
Hihetetlen, hogy hasonló korosztály vagyunk...
Akkor ne egyedül menj, add ki a félszobát valakinek :D
Az előttem szólókkal egyet értek, mondjuk másfél év múlva is elég édesanyád szerető szívét szurkálni azzal, hogy te most elköltözöl.
Ha már együtt lesz a pénz, úgyis bele kell törődnie.
24 evesen meganyukaddal laksz?
Gáz.
"Folyamatosan emlegetem..." és "anyukám mindig..."
Nem kell folyamatosan emlegetned, és akkor anyukád sem fogja mindig azt mondani, hogy...
Hagyd abba az emlegetést, ha anyukád rákérdez, hogy miért nem beszélsz újabban róla, feleld rá: igazad van, meggyőztél...
Majd amikor már anyagilag valóban ott tartasz, akkor ráérsz megkérni, hogy segítsen összepakolni....
Meg lett volna a lehetőségem, de mégsem mentem.
Menni kell, kell egy kicsi önálló élet. Nekem ez kimaradt, és hiányzik.
(ahogy a középiskolás bulik, kalandok, szerelmek is kimaradtak)
Mindez gyávaságból, kényelemből.
Szóval csak azt tudom mondani, hogy előre, állj ki magadért. És 1# jót mondott, csendben is lehet gyűjteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!