Ti mit reagálnátok?
Tegnap anyukámmal közöltem hogy összeszeretnék költözni a barátommal (20 éves vagyok).
Nagyon kiakadt...nem csípi a barátom...fél órán keresztül morgott...azt mondta "Most jól figyelj rám...szó sem lehet róla...ha te innen elmész ennek ellenére többet ide vissza nem jössz...pont olyan vagy mint apád egyik napról a másikra lelépnél"
Apum külföldön dolgozik 4 éve igen nehéz.
Ti is így kiakadtatok volna...megértem de ezeket a mondatokat nem vártam:/
Ráadásul anyám irányít...talált nekem néném egy matrica ragasztó melót és tegnap kérdezte elvállalnám-e ha összejön. Erre anyám rávágta persze hogy elvállalja...holott én mozis állást találtam már....és anyám erre ilyet szólt az messze van oda nem mehetek...és mit gondolok a nyakán fogok lógni?
Szerintetek érthető volt? Már egy jó éve így bánik velem mióta a barátommal együtt vagyok.
Igazságos volt ti mit tennétek? Mennétek vagy maradnátok mellette a helyemben? (Csak kíváncsiság).
A válaszokat előre is köszönöm:/
Én is erre gondoltam...sok embert elveszített és nem akar többet.
De csúnya dolog volt...örökre nem lehetek itt...főleg hogy nem mehetek el bulizni sem :/ arra is rákell kérdeznem mehetek-e.
Félek hogy ha fognám magam és később hazajönnék még meg is verne
Nos vannak új fejleményeim.
Hát igen nagyon dühös voltam nem azért mert az elején ellenezte, hanem mert olyanokat mondott ami szerintem kicsit túlzás volt.
Aztán most szombaton találkozott barátom anyujával aki azt mondta akkor lesz békesség ha engedi.
És anyukám belátta hogy mit mondtam neki, hogy elszeretnék indulni valahol...oké fiatal vagyok de ha ez rosszul is alakul valaha, akkor majd tanulok belőle:)
Végül megengedte 3 hét és költözöm.
Szegény sírt de felvidítottam most már minden rendben...majd sokat foglalkozom velük nem fogom őket itt hagyni mint anno apum 4 éve...szerintem ő ettől félt hogy lelépek és többet nem foglalkozom velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!