Ti mit reagálnátok?

Figyelt kérdés

Tegnap anyukámmal közöltem hogy összeszeretnék költözni a barátommal (20 éves vagyok).

Nagyon kiakadt...nem csípi a barátom...fél órán keresztül morgott...azt mondta "Most jól figyelj rám...szó sem lehet róla...ha te innen elmész ennek ellenére többet ide vissza nem jössz...pont olyan vagy mint apád egyik napról a másikra lelépnél"

Apum külföldön dolgozik 4 éve igen nehéz.

Ti is így kiakadtatok volna...megértem de ezeket a mondatokat nem vártam:/

Ráadásul anyám irányít...talált nekem néném egy matrica ragasztó melót és tegnap kérdezte elvállalnám-e ha összejön. Erre anyám rávágta persze hogy elvállalja...holott én mozis állást találtam már....és anyám erre ilyet szólt az messze van oda nem mehetek...és mit gondolok a nyakán fogok lógni?

Szerintetek érthető volt? Már egy jó éve így bánik velem mióta a barátommal együtt vagyok.

Igazságos volt ti mit tennétek? Mennétek vagy maradnátok mellette a helyemben? (Csak kíváncsiság).

A válaszokat előre is köszönöm:/

2015. jún. 13. 13:36
1 2
 11/20 Költőnő? ***** válasza:
mert nélküled rettentő magányos volna, csak magának is gyáva bevallani. Ezért úgy láncol magához, h manipulál.
2015. jún. 13. 14:38
 12/20 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam...sok embert elveszített és nem akar többet.

De csúnya dolog volt...örökre nem lehetek itt...főleg hogy nem mehetek el bulizni sem :/ arra is rákell kérdeznem mehetek-e.

Félek hogy ha fognám magam és később hazajönnék még meg is verne

2015. jún. 13. 14:58
 13/20 Költőnő? ***** válasza:
azt értsd meg, h felnőtt nő vagy. Kezdj el kiállni magadért.
2015. jún. 13. 15:03
 14/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. jún. 13. 16:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Találkozót beszélt meg holnap barátom anyujával...kajak mintha 14 lennék...leakarja beszélni a költözésről
2015. jún. 13. 19:59
 16/20 Költőnő? ***** válasza:
ha kell, vessz vele össze!
2015. jún. 13. 20:04
 17/20 A kérdező kommentje:
De ez már tényleg nem normális dolog.....
2015. jún. 13. 20:10
 18/20 A kérdező kommentje:
És velem tegnap óta nem beszél...
2015. jún. 13. 20:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Csak hogy erőt adjon: a nagymamám uezt mondogatta anyámank hogyha egyszer innen elmész az életbe nem jösz vissza. Na most sajnos anyukám egy elég megfélemlített ember volt ilyen anyával, otthon maradt és akkor lett vége az ügynek amikor nagyamám 90 éves korában meghalt. És egész életében, mármint a fiatal, nagyon is fontos évtizedekben az határozta meg az életét hogy mit fog szólni az anyja ha... Rémes. Nem szabad ezt. Oké, 20 évesen még persze félthet is az anyukád csak a legtöbb anya azt felejti el hogy minél inkább tilt valamit, annál inkább úgy lesznek a dolgok. A munkába állást én is javaslom, ne sértődj meg, tényleg még az is lehet h életed párját találtad meg de ennyi iődsen még sokmindent hozhat az élet. Legyen mindig annyi tartalékod vagy egy olyan közeli jóbarátod hogyha netán szakításra kerül a sor, tudj albérletbe menni vagy egy haverhoz. Mert ha netalán vmiért nem jól alakul ez az egész és vissza kell kuncsorognod akkor egy életen át hallgathatod hogy ő megmondta, akkor kellett volna hinni neki, és akárhányszor lesz egy új barátod akivel összeköltöznél, még 30-40 évesen is majd ezzel fog jönni. Na de kívánom hogy jól alakuljanak a dolgok :)
2015. jún. 15. 10:10
 20/20 A kérdező kommentje:

Nos vannak új fejleményeim.

Hát igen nagyon dühös voltam nem azért mert az elején ellenezte, hanem mert olyanokat mondott ami szerintem kicsit túlzás volt.

Aztán most szombaton találkozott barátom anyujával aki azt mondta akkor lesz békesség ha engedi.

És anyukám belátta hogy mit mondtam neki, hogy elszeretnék indulni valahol...oké fiatal vagyok de ha ez rosszul is alakul valaha, akkor majd tanulok belőle:)

Végül megengedte 3 hét és költözöm.

Szegény sírt de felvidítottam most már minden rendben...majd sokat foglalkozom velük nem fogom őket itt hagyni mint anno apum 4 éve...szerintem ő ettől félt hogy lelépek és többet nem foglalkozom velük.

2015. jún. 16. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!